Prima reacție oficială a Universității Vasile Goldiș după descinderile procurorilor

Prima reacție oficială a Universității Vasile Goldiș după descinderile procurorilor

1
DISTRIBUIȚI

vasile goldis universitate

Reprezentanţii Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” au remis, în cursul acestei dimineţi, un comunicat de presă, în care își exprimă dorința de a colabora cu organele de anchetă după ce, ieri, procurorii şi poliţiştii au descins în locaţiile instituţiei de învăţământ. De asemenea, reprezentanții universității se arată nemulțumiți de “afirmațiile din presă”. „În cursul zilei de 06.02.2013 reprezentanţi ai Ministerului Public au efectuat o verificare la sediul Universităţii de Vest «Vasile Goldiş», unde se află şi sediul Facultăţii de Ştiinţe Juridice, se pare în urma unei sesizări cu privire la modul de desfăşurare a unor activităţi didactice.


Nu ne-au fost comunicate încă detalii privind obiectul cercetării. Conducerea Universităţii şi întregul colectiv de cadre didactice îşi manifestă deplina disponibilitate de colaborare cu organele de cercetare pentru a lămuri pe deplin aspectele verificate”, se arată în comunicatul de presă.

În ceea ce priveşte informația potrivit căreia universitatea ar fi eliberat diplome false, aceasta este respinsă cu vehemenţă: „Afirmaţiile făcute în presă că s-ar fi eliberat diplome false nu au nici un temei legal, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” fiind o universitate acreditată, diplomele sunt cele tip eliberate de Ministerul Educaţiei Naţionale. Cât priveşte învinuirile la adresa anumitor persoane prezentate de presă, acestea încalcă prezumţia de nevinovăţie care operează într-un stat de drept şi nu pot fi acuzate public persoane pentru care nu există o sentinţă judecătorească. Aceste aspecte nu au afectat în nici un fel buna desfăşurare a procesului didactic, astfel încât sesiunea de examene şi celelalte activităţi academice îşi urmează cursul normal”, se mai arată în comunicatul de presă al UVVG.

1 COMENTARIU

  1. Pai cine mai colaboreaza? Portarul? Ca restul sunt anchetati!!!!
    Activitatea a continuat in mod normal, pe dracu, fara calculatoare si fara cadre didactice si secretare…. Niste ratardati!!!!!!
    Asteptam ,voiosi, o descindere la Facultatea de Medicina din Timisoara, unde se face cheta de bani la fiecare examen!!! Cel putin ,pana-n anul trei, vai si amar! Sau masina AUDI A5 a domnului profesor…….nu dau inca nume…..e luata din salariul din invatamant? Ca fiind la disciplina pre-clinica, nu profeseaza si in unitate spitaliceasca…..Hai,ca se poate!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.