Primarul pleacă la Iași să se plimbe cu tramvaiul

Primarul pleacă la Iași să se plimbe cu tramvaiul

0
DISTRIBUIȚI

robu la ceas03

După ce a fost tocmai în Germania la un târg de tramvaie în luna septembrie a anului trecut,  pentru a vedea cât costă înnoirea parcului auto al RATT, edilul şef Nicolae Robu a anuţat că pleacă la Iaşi „pentru a vedea un tramvai reabilitat în România.


El este dus la Iaşi pentru teste şi voi avea ocazia să mă plimb cu el pentru a-l vedea n funcţiune şi nu numai cum arată. De la Iaşi voi merge la Pașcani să văd şi fabrica în care a fost reabilitat şi în urma aceastei vizite de documentare voi lua decizia în ceea ce priveşte reabilitarea sau nu a unuia sau a mai multor tramvaie din parcul existent”.

De data aceasta însă edilul şef nu va mai călători cu directorul RATT, Ioan Goia, cu care dă asigurări că nu are nimic.  Vă reamintim că înainte de Crăciun, Robu îi cerea demisia directorului RATT, pentru că oamenii îngheţau de frig în staţii. Deoarece Goia l-a ignorat cu desărvârşire, edilul promitea că tot îl va demite şi că va umbla la consiliul de administraţie al RATT. Până astăzi primarul nu a luat nicio măsură în acest sens, Goia rămânând încă în funcţie. Robu a explicat că nu e atât de simplu de modificat structura consiliului, dar că tot se va face.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.