Radiologul nigerian care operează cu microfonul în cluburile timișorene. Vezi cu ce...

Radiologul nigerian care operează cu microfonul în cluburile timișorene. Vezi cu ce vedetă o să cânte

0
DISTRIBUIȚI

docslim (2)

Numele lui din buletin este Chigbundu Obinna. S-a născut pe 7 august 1988 într-un oraş din Nigeria şi a ajuns în Timişoara în luna ianuarie a anului 2007. Anul trecut, a absolvit Facultatea de Medicină din oraşul nostru, iar acum este angajat la Spitalul Judeţean din Timişoara, la secţia de Radiologie. Odată cu venirea serii, tânărul nigerian devine Doc Slim. Adică, pseudonimul lui de muzician, cu care face furori în cluburile timişorene şi nu numai. Primul lui concert a avut loc în 1 octombrie 2011 la Jaxx Caffe & Pub, ca invitat al lui Muneer. Fiindcă tocmai atunci se sărbătorea Ziua Naţională a Nigeriei, spectatorii acelui concert au avut parte de un spectacol deosebit cu acea ocazie.

„Îmi place foarte mult Timişoara. Am trăit câţiva ani în Londra, şi pot să spun că prefer Timişoara Londrei. Îmi plac oamenii care ştiu să se distreze.Românii nu-şi fac griji, nu se tem să trăiască. Piesele mele se inspiră din experienţa vieţii şi povestesc emoţii din experienţele personale. Stilistic aş zice că e un mash up între R & B şi Hip Hop, dar am background de jazz şi gospel“, spune doctorul care e pasionat de Stevie Wonder, Boys 2 Man, Hall and Oakes, The Killers sau Nas, acesta din urmă fiind în topul preferinţelor sale personale. Alături de preocupările sale de compozitor şi solist, Doc Slim cochetează şi cu ideea de producţie muzicală, fiindcă se consideră un artist căruia îi place să se implice într-un proiect de la început până la capăt.

Unul din motivele pentru care Doc Slim este îndrăgostit de Timişoara este bineînţeles frumuseţea fetelor de pe aici.


„România nu are nicio problemă care să nu se găsească în altă ţară. Am experimentat o sumedenie de emoţii aici şi am început să compun piese. Îmi place Timişoara, e foarte frumos, oamenii sunt stilaţi. Am învăţat şi româneşte, mă descurc binişor. Iar femeile…sunt pur şi simplu extraordinare. Mergi pe stradă şi eşti pur şi simplu copleşit. Şi aici mă refer nu numai la fete, ci şi la femei mature. Sunt deştepte, frumoase şi…talentate“, ne-a declarat Doc Slim.

Singurul doctor care operează cu microfonul se află pe o traiectorie ascendentă, în cariera sa muzicală şi a efectuat un turneu în România cu noul său show numit Addicted to R&B, cu care a ajuns deja în mai multe oraşe din ţară. Iar pentru viitorul apropiat, Doc Slim pregăteşte câteva surprize. „Am o prietenie cu Kamelia şi George Hora şi ceilalţi artişti din familia Club Management – cărora le mulţumesc pentru susţinere – şi pregătim un proiect frumos, care va ieşi în viitorul apropiat. Vreau să fac muzică cu înţeles, care să atingă mulţi oameni şi care să dărâme graniţe, muzică pentru toată lumea“, spune el.

Alături de familia artiştilor din Club Management, Doc Slim poartă o deosebită admiraţie pentru cei de la Taxi, îl apreciează pe Grasu XXL şi ar vrea să-l întâlnească pe Marius Moga, pe care îl consideră un mare compozitor. Şi pentru că e o persoană foarte religioasă, la întrebarea unde se vede peste cinci ani, oferă un răspuns cât se poate de edificator: „Unde va vrea Dumnezeu să fiu. Mă va duce într-un loc în care va trebui să mă aflu. Poate să cânt în Asia, cine ştie? Iubesc muzica şi m-a pasionat de la vârsta de patru ani. Dacă voi cânta în faţa a 3 sau 30.000 de oameni, e voia lui Dumnezeu. Când am avut nouă ani am cântat într-o biserică din Nigeria în faţa a 10.000 de oameni. A fost o experienţă uluitoare pentru mine. Evident că mi-aş dori să cânt şi în româneşte“, a mai adăugat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.