„Regele asfaltului” Umbrărescu pierde, cel puțin pentru moment, autostrada Timişoara-Lugoj

„Regele asfaltului” Umbrărescu pierde, cel puțin pentru moment, autostrada Timişoara-Lugoj

2
DISTRIBUIȚI

autostrada

Firma lui Dorin Umbrărescu, asocierea Spedition UMB -Tehnostrade, a pierdut contractul pentru construirea celui de-al doilea tronson al Autostrăzii Timişoara-Lugoj.


Este o decizie a Comisiei Naţionale pentru Soluţionarea Contestaţiilor. Licitaţia pentru construirea lotului doi a fost câştigată de către firma controlată de „Regele asfaltului” Umbrărescu, dar SC Selina SRL a contestat decizia pe 14 ianuarie 2013 pentru proiectarea şi execuţia Autostrăzii Timişoara-Lugoj, valoarea contractului fiind de aproape 140 de milioane de euro. Comisia Naţională pentru Soluţionarea Contestaţiilor a admis contestaţia formulată de SC Selina SRL, care a pierdut licitaţia, şi a dispus reevaluarea ofertei celor două companii, în cel mult zece zile de la primirea deciziei. CNSC „obligă autoritatea contractantă la continuarea procedurii, în maxim 10 zile de la primirea prezentei, prin reevaluarea ofertei contestatoarei şi a ofertei desemnate anterior câştigătoare”.

 

2 COMENTARII

  1. CNSC sa mearga sa vada ce lucrari a facut Selina pe drumul Baia Sprie-Cavnic-Ocna Sugatag-Barsana (in Maramures),cred ca-i trece cheful….! Mai e o firma de mari ,,asfaltagii”(peteceau si prin Timisoara,acuma vor sa modernizeze statia de epurare de la Sighetu Marmatiei(trag la bani ca musca la…cu miere.)

  2. umbrarescu a cistigat licitatia in urma contestarii celei anterioare unde cistigatoare a fost tirrena scavi (cea care a reabilitat soseaua lugoj?-caransebes-orsova).
    din partea mea, ca observator, umb a lucrat bine si repede pe tm-lugoj lotul 1 si ar merita si lotul 2 si nu as dori sa vad cit de bine sau rau construieste alta firma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.