Robu, adeptul “planurilor cincinale” în PNL. Ce sfaturi i-a dat șefului tinerilor...

Robu, adeptul “planurilor cincinale” în PNL. Ce sfaturi i-a dat șefului tinerilor liberali, Liviu Cocean

2
DISTRIBUIȚI

liviu cocean06

Primarul Nicolae Robu  şi-a exersat în direct abilităţile de lider, în cadrul conferinţei de presă de la PNL Timiş. Astfel, în calitate de “Big Brother”, i-a trasat direcții clare şefului TNL Timiş, Liviu Cocean, realeas pentu un nou mandat lista de sarcini, prezent și el la conferință. După ce a auzit că tânărul șef al liberalilor a estimat că pe durata celor doi an de mandat va creşte numărul de organizaţii de la 35 la 70, Robu a dat semne de supărare.


Șeful PNL Timiș a spus că obiectivul trebuie îndeplinit nu în doi ani, ci în unul singur, insistând că vrea să pregătească tineri liberali pentru a ocupa funcţii în administraţie pe toată raza judeţului Timiş.

Cocean a mai oferit şi detalii despre activiatea sa de consilier judeţean, promiţând că îşi va deschide un cabinet la Deta, pentru a fi mai aproape de cetăţeni şi de nevoile acestora. Întrebat de PRESSALERT.ro ce probleme sunt la Deta, Cocean nu a putut oferi exemple, dar a fos rapid salvat de şeful său Robu care a detaliat că „nu există probleme există cerinţe, e o proiecţie de dezvoltare a PNL Timiş, iar consilierii judeţeni trebuie să răspundă acestor cerinţe. Noi am avut în zona Deta destul de mulţi primari, chiar dacă trei dintre ei au trecut la PSD. Vreau să îl felicit pentru victoria obţinută în alegeri să îi urez mult succes şi să îmi reiterez încrederea în echipa lui”.

Foto: Adrian Pîclișan

2 COMENTARII

  1. Domunul Ciolan sa se potoleasca de la a mai da sfaturi din putzul gandirii sale. E grav afectat de criza majoratului si de abstinenta (blonda de primarie e foarte „aglomerata” cu proiectele cincinale)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.