Robu caută sfatul noului său coleg de partid, Klaus Iohannis, în legătură...

Robu caută sfatul noului său coleg de partid, Klaus Iohannis, în legătură cu obținerea titlului de capitală culturală europeană pentru Timișoara

2
DISTRIBUIȚI
PNL03
Klaus Iohannis ar putea primi în curând vizita lui Nicolae Robu. FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a devenit membru al PNL în cursul acestei săptămâni, acceptând astfel invitaţia adresată de preşedintelele liberalilor, Crin Antonescu.  Legat de importanta adeziune care a reprezentat şi o lovitură de imagine, şeful PNL Timiş, primarul Nicolae Robu a comentat, la ultimul briefing cu presa, această lovitură de imagine pentru partidul său.


„Mă bucură venirea domnului Iohannis în PNL. Cred că este o mare achiziţie, deosebit de importantă pentru partidul nostru. Domnul Iohannis s-a dovedit a fi un om serios, un om competent, un foarte bun primar, care beneficiază de o încredere excepţională din partea populaţiei şi sunt bucuros că suntem colegi în cadrul PNL”.

Numele primarului Sibiului a fost folosit de liberalii din Timiş în campania electorală din această toamnă, pentru alegerile parlamentare. În luna octombrie, deputatul Horia Cristian anunţa că edilul şef va avea o întâlnire cu Iohannis pentru a afla mai multe detalii despre strategia de promovare pe care a folosit-o primarul Sibiului pentru a aduce orașului mult râvnitul titlu de capitală culturală europeană.

În noiembrie 2012 Robu spunea că a avut o discuţie telefonică cu Iohannis, dar întâlnirea nu a mai avut loc nici până acum. Chiar şi aşa, din postura de coleg de partid, edilul şef Robu a prins ceva avânt şi a promis pentru PRESSALERT.ro că „îi voi face o vizită pentru a-mi împărtăşi din  experienţa sa la titlul de capitală culturală europeană în cursul acestei primăveri”.

 

 

2 COMENTARII

  1. poate sa-l intrebe cu incredere cum a reusit cu succes sa reabiliteze centrul orasului Sibiu, asata ca sa nu de-a gres cand va demara reabilitarea strazilor din Piata Unirii din Timisoara. Sa guverneze bunul gust si nu prostul gust !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.