Robu despre ordinele primite de la Alin Popoviciu: „mi-a dat pe naiba”

Robu despre ordinele primite de la Alin Popoviciu: „mi-a dat pe naiba”

0
DISTRIBUIȚI

robu la ceas03Deşi susține mereu că este o persoană informată, Nicolae Robu a ratat atacurile dure la adresa sa, lansate în presă ieri de deputatul Alin Popoviciu. Întrebat astăzi dacă a primit vreun termen sau ultimatum de la pedelist, Robu a spus că „eu nu ştiu ce a declarat domnia sa. Chiar nu am citit”. După ce a auzit că ar fi primit ordine de la PD-L să facă demersuri pentru ca obiectivele Timişoarei să fie incluse în bugetul naţional pe 2013, că nu s-ar fi întâlnit cu ministru Liviu Dragnea şi că Alin Popoviciu se vrea primar, Robu a spus, scurt: „mi-a dat pe naiba, ar fi culmea să îmi dea el mie ordine.


Nu vreau să discut atât despre asta. E treaba lui ce afirmă, e dreptul lui, nu e nicio problemă. Domnul Popoviciu fabulează, cum o face foarte frecvent. Pai nu s-au văzut imagini pe posturile naţionale de televiziune cu mine dând mâinile cu domnul Dragnea, aşa că ce spune domnul Popviciu nu merită comentat. Eu sunt elegant cu Alin Popoviciu. Nu am folosit cuvinte indecente. Îi doresc succes şi îl aştept contracandidat”.

Cât despre proiectele Timişoarei şi lupta pentu amendamente, Robu a completat că „realist, dacă vrem noi, putem să spunem alte lucruri, când un guvern prezintă în parlament un proiect de buget este o structură foarte complexă.  Nu poate fi suspusă la jocul aleatoriu al votului, unde fiecare are interes pentru ceva pentru că rezultă un buget incoerent şi nesustenabil, mai departe trebuie să fim oameni raţionali. Amendamentele se depun pentru a sublinia că treaba prezintă ineteres. În cazul nostru, toate diligenţele sunt făcute pentru susţinerea financiară a proiectelor noastre. Problema e că nu există bani. Când vor exista bani, ele vor fi finanţate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.