Robu îi ameninţă din nou pe timişoreni cu amenzi. Vezi ultimul motiv...

Robu îi ameninţă din nou pe timişoreni cu amenzi. Vezi ultimul motiv anunţat de primar

11
DISTRIBUIȚI

robu maini 14

După ce i-a ameninţat pe cei care nu şi-au plătit impozitele către primărie că vor fi sacţionaţi cu amenzi usturătoare, astăzi, edilul şef Nicolae Robu a anunţat eliberarea unor noi note de plată. De această dată, primarul s-a supărat pe proprietarii de clădiri care nu au grijă de repararea acestora.


„O să îi amendăm pe proprietarii care îşi lasă terenurile şi construcţiile în paragină atâta cât ne va permite legea şi cât nu vor înţelege să îşi schimbe atitudinea. Este inadmisibil să vezi într-un oraş ca Timişoara nenumărate terenuri şi clădiri care par ale nimănui. Îi vom amenda pe cei care nu îşi împrejmuiesc proprietăţile, aşa cum ar fi obligaţi să o facă. Cetăţenii nici nu îşi dau seama cine este responsabil că un anumit teren este în paragină şi tentaţia întotdeuana este să se considere că de vină ar fi primăria. Avem şi noi clădiri care nu arată cum ar trebui şi mie îmi pare rău că aceste clădiri au fost lăsate să ajungă în starea în care sunt, dar majoritatea covârşitoare a terenurilor şi clădirilor în paragină sunt proprietăţi private şi acest lucru trebuie scos în evidenţă atunci când e vorba de terenuri prin împrejmuirea lor şi aplicarea unei inscripţii proprietate privată”, a detaliat Robu.

11 COMENTARII

  1. Eu nu as astepta alegerile viitoare! Ar trebui sa se poata face referendumuri si pentru primari, ca asta se crede pe mosia lui tata-su! Timisoara, nu este a ta, nu este a noastra , ci a stra-stramosilor nostri, si a generatiilor viitoare(daca mai ramine ceva din ea), d-le Robu!

  2. inainte de alegeri plingeati cu toti uslasii de saracii romani care au fost saraciti de pdl-ul malefic. acum poporul o duce asa bine si credeti ca toti isi pot face casa boboc? credeti ca de placere lumea isi lasa casa sa cada pe trecatori? sa reparati mai intii voi cladirile din propriertatea primariei si dupa aceea sa vorbiti de amenzi…

  3. pentru demitere sunt necesare strangerea de semnaturi ,a cel puţin 25% dintre locuitorii cu drept de vot ,ceea ce este destul de mult dar nu imposibil ,cu o mobilizare mare se poate !!!!!!!

  4. Ati tot urlat in campanie despre PDL-isti ca au impovarat populatia. Vopsitul asta de cum s-a vazut votat a inceput mai al dracu ca aia cu taxele! Ba le mareste, ba introduce unele noi. Inventeaza numai bazaconii. VRea taxa pe caini, pe proprietati neimprejmuite, vrea timpark mai nasol ca telpark-ul mult hulit, in general face orice tampenie ii trece prin cap. Nu cred ca sta prea mult pe aici!!!!!

  5. nenea Robu …pune mana si citeste Codul Fiscal…nu ai cum sa amendezi pe cineva ca nu-si plateste impozitul…pt asta legea prevede majorari si penalitati…insa nu amenzi…dar las ca asa va trebuie ! da-l afara mai intai pe incompetentul de Bodo ! care anul trecut a reusit sa colecteze doar 40 % din impozite si taxe…si pe deasupra mai sant firmele stiti voi cui….care nu platesc impozit…bine ca platesc oamenii cinstiti…ca cei cu bani multi sant scutiti…sau le sant reduse impozitele locale…ca doar de aia i-l sustin pe BODO care parca-i pe mosia lu tata-su…iar Bodo a desfiintat Serviciile de Inspectie Fiscala,tocmai de asta…ca-i incurcau afacerile ! ca i-si bagau nasul peste tot ! si asta nu era pe placul lor…

  6. Nu stiu de ce toti incompetentii,nesimtitii si profitorii candideaza la toate functiile din tara?
    Chiar nu putem avea un om normal si corect care sa ajunga primar in oras?
    Numai neghiobii candideaza?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.