Robu anunţă iar demolarea Acvariului, dar fără termen limită

Robu anunţă iar demolarea Acvariului, dar fără termen limită

3
DISTRIBUIȚI

demolare acvariu02

La mai bine de o lună de la data la care, conform platformei electorale cu obiective pe primele şase luni de mandat, Acvariul din centrul oraşului ar fi trebuit demolat, edilul-şef  Nicolae Robu a ieşit din nou în faţa presei pentru a promite că partea centrală va fi demolată în cateva zile.


Acelaşi lucru îl promitea şi în data de 8 ianuarie când spunea că în maximum zece zile Acvariul va fi demolat. PRESSALERT.RO a arătat că primarul nu s-a ținut de cuvânt. „Se reaiu lucrările de unde s-au oprit. Sunt închise şi magazinul alimentar, şi covrigăria dinspre Alba Iulia. Se lucrează efectiv la demontare. După această etapă, care va ţine câteva zile, acum, în weekend şi în primele zile ale săptămânii viitoare, vor rămâne doar capetele. În ultima etapă, se vor demonta şi capetele”, a explicat primarul. Edilul şef s-a ferit să mai dea o dată până la care Acvariul va dispărea cu totul, explicând că „mi-e greu să spun în câte zile. E o raţiune pur tehnică”.

Foto: Adrian Pîclișan

 

 

3 COMENTARII

  1. Am fost astazi prin zona si am vazut ca intr-adevar acvariul se desfacea. Bravo Robu ca esti om de cuvant! Ai promis, faci! Nu stiu ce-i tot dau astia cu chestia asta ca nu ti-ai fi tinut promisiunea eu stiu o treaba: vad cu ochii mei ca ti-ai tinut-o. Astia cred ca ar fi vrut ca tu sa nu reusesti! Inca o data bravo, ma bucur ca te-am votat profesore!

  2. In sfarsit se reia demolarea Acvariului….
    Mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?…
    Sper ca primarul s-a invatat minte si nu va mai face promisiuniu fara acoperire numai ca sa spuna ceva 😀

  3. sa videm si noi cum sa suie pi scara dom Robu si umflatu’ ala cu mufa porcina imbracat cu nadragi rosii de bu*langiu si palarie de tigan ii tine scara cu chicioru’. am ras de m-am spart. mai vreau sa ma distrez odata. va ro: reloaded !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.