Robu recunoaște că PNL are postaci pe site-urile de știri. Dar o...

Robu recunoaște că PNL are postaci pe site-urile de știri. Dar o fac gratis!

7
DISTRIBUIȚI

robu la ceas03

Edilul şef Nicolae Robu a făcut dezvăluiri cel puțin interesante din culisele campaniilor electorale ale PNL Timiş. La începutul acestei săptămâni, Robu a explicat că are un succes fenomenal cu dezbaterile pe care le organizează pe conturile sale de Facebook, lămurind că „la sondajul privind fuziunea dintre Medicină şi Politehnică atunci a fost incredibil pentru mine. La sondajul privind denumirea cea mai potrivită au răspuns 1.800 de persoane.  Păi câtă lume reuşeşte să implice o mie de persoane care vin benevol şi nu sunt gherile de partid? Că dumnevoastră (n.r. jurnaliştii) ştiţi bine că la ziare postările provin de la gherile care stau la pândă, că ştiu la ce oră apar articolele şi vin cu primele postări pe site-uri”.


Întrebat dacă şi PNL Timiş plăteşte postaci pentru a comenta pe site-uri, la fel ca şi celelalte partide, Robu a completat  că „pe noi, la PNL, nu ne prea interesează asta. În campanie, mai avem şi noi persoane angajate în sensul acesta, deşi nu ne prea interesează. Dacă ne-am propune să facem asta, fiţi convinşi că am domina pentru că nu cred că se poate compara vreun partid cu noi în ceea ce priveşte competenţa”.

La nici două minute, primarul s-a contrazis.  „Nu ştiu să vă spun cu cât e plătit un postac. La PNL v-am spus că se face asta, în campanie, dar nu cu ban, nici vorbă,  nu pentru bani, că nu s-a plătit niciodată niciun leu. Nici nu s-a pus problema la PNL să se plătească activitatea de campanie. Știţi, la noi chiar este vorba despre voluntariat. Veniţi să vedeţi!  Noi nu avem loc în sediu la şedinţele ordinare joia, şedinţe la care nu avem nimic important pe ordinea de zi tot vin 200 de oameni”. La final, Robu a dezvăluit simultan sursa şi motivul afirmaţiilor sale: „asta spuneam, că nu ştiu ce fac alte partide, dar ştiu tot, nu întodeauna arăt tot ce ştiu, dar vă asigur că ştiu”.

Foto: Adrian Pîclișan

7 COMENTARII

  1. Ahaaaaa pai acum stim si noi,tot ce-i laudativ la adresa ta e doar PUPINCURISM gratiut 😉 GUNOAIE cu creier neted !Asa ati ajuns sa conduceti un oras,un judet,o tara,pupand cururi gratuit si spaland creieru’ saracilor cu duhu’ !

  2. Postacii se pretind o specie mai evoluata, dar in relalitate sunt tot aceeasi de la munca de lipit afise. Munca depusa nu e chiar gratis, deoarece dupa campanie cei mai pupuncuristi dintre ei prin posturi in institutiile si societatile din subordine.

  3. de parca ar trebui sa ma plateasca cineva ca sa il trag de urechi pe robu cind spune prostii…

    ps ce se mai aude cu acvariul? un surub ceva mai demontam?

  4. Eu înţeleg din ce-a spus robu că pnl are postaci doar în campaniile elctorale şi că şi atunci sunt voluntari adică fac treaba fără bani şi că în rest pnl nu are postaci. Mi se pare şi corectă abordarea asta pt. că nişte dobitoci ca postacii de mai sus nu merită băgaţi în seamă eu unul nu i-aş băga nici în campanii. Eu unul mă mir când văd tot felul de postări la adresa lui robu care este profesor universitar doctor inginer rector şi numai el mai ştie câte doctor honoris causa de asemenea şi mă întreb ce şcoală şi ce creier au postacii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.