Robu spală străzile mai repede decât vine primăvara. De unde începe marea...

Robu spală străzile mai repede decât vine primăvara. De unde începe marea curățenie

1
DISTRIBUIȚI

vacarescu_tmpress

După ce la începutul lunii declara că se apucă de plombat gropile din asfalt cât încă este iarnă, edilul șef Nicolae Robu a  mai făcut astăzi un anunț legat de acțiunile de întreținere a străzilor din oraș.


„Vreau să vă aduc la cunoștinţă că am dispus ca în perioada următoare să înceapă spălarea străzilor. Știţi că asta se făcea în luna martie abia. Retim va începe acţiunea de spălare a a străzilor, având în vedere că vremea este prielnică”.

Se va începe cu intrările în oraș adică Aradului, Șagului și Lugojului. „Se va îndepărta noroiul în tot orașul de pe porţiunile din vecinătatea bordurilor, pentru că, după câte ştim, în oraşul nostru, din cauza unei abordări urbanistice greşite de-a lungul timpului, în spaţiul de aproape jumătate de metru de la borduri spre carosabil se adună foarte mult noroi care devine principala sursă de praf şi care colmatează prin reţelele noastre de canalizare. Această acțiune se înscrie în preocuparea principală pe care o avem spre a face oraşul mai curat”, a mai explicat Robu. Primarul a mai precizat și că, în anii următori, prin astfel de acțiuni „vrem să fim la jumătatea pragului admis de UE în ceea ce privește praful din oraș”.

Foto: tmpress.ro

 

1 COMENTARIU

  1. in toate tarile spalarea sarii se face cel mai devreme in luna aprilie. daca mai ninge, spalarea este inutila, dupa interventie carosabilul o sa fie din nou murdar. rigola oricum este maturata in fiecare noapte de masina „aspirator” (in ce masura poate de masinile parcate).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.