Scandalul mansardărilor ilegale cu “sprijinul” unor angajați din Primăria Timișoara. Robu: “Am...

Scandalul mansardărilor ilegale cu “sprijinul” unor angajați din Primăria Timișoara. Robu: “Am văzut o hârtie cu semnături și ștampile false”

0
DISTRIBUIȚI

PNL09

După povestea liftului plătit din bani, dar niciodată instalat la noua clădirea a Direcției Finanțelor Publice, Primăria Timişoara trece printr-un nou scandal al ilegalităților.


La finele săptămânii trecute, viceprimarul Traian Stoia a atenţionat că la mansardarea mai multor blocuri din oraş s-au comis nereguli, cum ar fi spre exemplu, nerespectarea regimului de înălțime. La această situație ar fi contribuit angajați ai primăriei, având în vedere că în documentația pentru aceste lucrări s-au descoperit acte cu ștampile și semnături false. Întrebat astăzi dacă poate oferi detalii în legătură cu acest subiect, edilul şef Nicolae Robu a declarat că „eu nu am nicio persoană pe care să o ştiu implicată. Există suspiciuni că ar fi implicate inclusiv persoane din primărie, nu pot să mă pronunţ fără acoperire. Cineva şi-a dat seama că e vorba despre semnături false şi chiar ştampile false. Eu am văzut doar o hârtie pe care erau semnături false şi ştampile false. Vom face plângere la parchet, atunci când vom şti pentru ce să facem plângere, ne vom adresa organelor judicare”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.