Schimb de haine pentru o cauză nobilă, la Timişoara

Schimb de haine pentru o cauză nobilă, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

clothingswapparty

Un eveniment inedit, intitulat Clothes Swaping Party, va avea loc sâmbătă, 16 februarie, la Caffe Club D’arc, în cadrul căruia cei interesaţi vor putea să îşi schimbe hainele din garderobă. „Acţiunea se vrea un eveniment caritabil, socio-cultural. Nu va fi un simplu schimb de haine într-o după-masă de sâmbătă. Spaţiul va fi decorat boutique style, vom avea invitaţi speciali – designeri de modă şi de bijuterii care îşi vor expune şi îşi vor dona creaţiile. Cei de la Rooth Design vor înfrumuseţa atmosfera cu ornamente florale, Cuppy Factory  ne va îndulci seara cu prăjiturele, pe mese vom avea reviste de modă, life style, design, vom avea demonstraţii de make-up şi muzică bună.


Pentru că scopul este şi unul caritabil, ideea nu este să plecăm cu câte produse am venit ci să şi donăm o parte din ele. Va fi prezentă şi una din coordonatoarele centrului de femei abuzate, care va vorbi despre importanţa donaţiilor şi va da detalii despre activitatea lor de la Centru de femei Abuzate Sfânta Maria a Apostolilor. Surpriza serii este acordarea unei diplome cu premiu – pentru cea mai generoasă donaţie (în haine)“, ne-a declarat Mirela Olariu, principala organizatoare a acestui inedit eveniment.

Conceptul de „Clothes Swap Party“ a fost inventat în anii ‘90 în San Francisco şi este extrem de popular în Marea Britanie şi S.U.A. Evenimentul din Timişoara este organizat de Style Carnage şi debutează la ora 16. „Promovăm: reciclarea, modă & stil, socializarea, creativitatea, reducerea costurilor! Combatem: consumerismul, plafonarea şi plictiseala! Ca şi regulament îi sfătuim pe cei care participă să aducă câteva haine din dulap, igienizate şi uşor purtate, fără pete sau rupturi, urmând ca după aceea la faţa locului acestea să fie schimbate între ele“, ne-a declarat organizatoarea evenimentului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.