Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor Valentin Preda, ridicat de DNA. Ponta...

Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor Valentin Preda, ridicat de DNA. Ponta l-a demis din funcție

1
DISTRIBUIȚI

Sesiunea de deschidere a Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romane, in Bucuresti

Secretarul de stat Valentin Preda a fost ridicat, astăzi, de procurorii DNA, din faţa Ministerului Dezvoltării, au declarat pentru Mediafax oficiali din Ministerul Transporturilor (MT).


Premierul Victor Ponta l-a demis pe Valentin Preda din postul de secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, secretarul de stat Răducu Valentin Preda ar fi fost ridicat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un caz în care se fac cercetări privind posibile fapte de corupţie legate de anumite contracte.

Răducu Valentin Preda este secretar de stat la Ministerul Transporturilor din mai 2012, anterior el fiind, din ianuarie 2010, consilier al primarului Constanţei. Preda a absolvit Facultatea de Drept şi Administraţie Publică Constanţa din cadrul Universităţii „Spiru Haret” (2011), Academia Navală „Mircea cel Bătrân” (2003), Facultatea de inginerie şi management agroturistic – Bioterra din cadrul Universităţii de Ştiinte Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti (2000), potrivit CV-ului postat pe site-ul Ministerului Transporturilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.