Strada Musicescu intră în reabilitare. Cât vor dura lucrările

Strada Musicescu intră în reabilitare. Cât vor dura lucrările

1
DISTRIBUIȚI

muzicescu 35

Primarul Timișoarei a precizat astăzi că multdiscutata reabilitare a străzii Muzicescu, printre cele mai “bombardate” din oraș, va începe în martie.


„Săptămâna viitoare facem predarea de amplasament pentru deschiderea şantierului pe strada Musicescu. V-am tot spus că strada este într-un hal făr de hal şi că ea va intra în reabilitare. Aşa cum ştiţi, deciziile de reabilitare a unor străzi nu pot fi puse în practică imediat, ele necesită trei, patru, uneori şi mai multe luni. Acum suntem în măsură să vă spunem că lucrările vor începe în luna martie”, a anunțat astăzi edilul șef  Nicolae Robu. Contractul, în valoare de 6.1 milioane de lei, prevede lucrări la fundație și de asfaltare a drumului pe aproape patru kilometri, respectiv între strada Hebe și Calea Urseni. Termenul de execuție este de 20 de luni, iar lucrările achitate de la bugetul local vor fi executate de SDM. Optimist, primarul a declarat că speră ca lucrările să se încheie într-un timp mai scurt decât cel stipulat în contract.

Foto: primariatm.ro

 

1 COMENTARIU

  1. El spera ca lucrarile vor fi incheiate mai deveme (oricum, 20 luni pentru 4 km este mult = 5 luni pentru 1 km de strada, nu de autostrada!), iar eu sper ca primarul se va abtine sa faca declaratii care il pot pune in situatii foarte neplacute …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.