Suferința micuților bolnavi de cancer, alinată cu vorbe din inimă. Vezi detaliile...

Suferința micuților bolnavi de cancer, alinată cu vorbe din inimă. Vezi detaliile unei campanii inedite

0
DISTRIBUIȚI

66126_10151210767697035_1697201280_n

Asociaţia Little People îi îndeamnă pe timișeni să fie alături de copiii care suferă de cancer şi să le transmită mesajul lor de încurajare. Pe 15 februarie este celebrat fiecare copil sau tânăr care luptă cu această boală. Tot atunci reprezentanţii asociaţiei le vor dona cuvinte şi mesaje de încurajare pentru a le arăta că există speranţă.

Campania „Donează cuvinte” se desfăşoară în perioada 4-15 februarie şi are sloganul „Să donezi cuvinte nu costă nimic!”.


Proiectul a început astăzi, de Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului. Timişenii şi timişorenii pot trimite fotografii, videoclipuri şi mesaje scrise pentru cei care au cancer cu scopul de a le arăta că această boală trebuie învinsă, pe adresa info@thelittle-people.org sau direct pe pagina de Facebook a asociaţiei. Până în 15 februarie, Asociaţia Little People va organiza diferite activităţi pe tema victoriei şi speranţei în secţia de oncopediatrie din Timişoara, iar pe 8 februarie, la Spitalul de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu”, vor avea loc întâlniri cu tinerii supravieţuitori ai acestei boli.

Asociaţia Little People ajută copiii şi tineri bolnavi de cancer de peste 16 ani cărora le oferă servicii psihosociale şi programe de intervenţie complexe. În anul 2006, asociaţia a înfiinţat Clubul Temerarilor, al tinerilor din România care au învins cancerul, o comunitate care numără peste 300 de membrii din 85 de localităţi, fiind cea mai mare din Europa.

Foto: Little People Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.