Țapinarii, la concertul Anti-Valentine’s Day: „E deranjant să iubim o dată pe...

Țapinarii, la concertul Anti-Valentine’s Day: „E deranjant să iubim o dată pe an“

1
DISTRIBUIȚI

tapinariibun1

Tradiţionalul turneu Anti-Valentine’s Day iniţiat de membrii trupei Ţapinarii (Cosmin Covei şi Adrian Tănase) a ajuns aseară în Timişoara la clubul Bunker, unde plătitorii biletului de intrare (15 lei) au intrat şi în posesia noului material discografic al băieţilor, „Visul Românesc“, disc care a fost lansat gratuit alături de Academia Caţavencu, zilele trecute.


Înaintea spectacolului muzical, cei prezenţi au avut parte de o porţie sănătoasă de stand–up comedy, executată de George Bonea. Ţapinarii au cântat câteva piese de pe noul lor disc, dar nu au lăsat deoparte nici hiturile care i-au consacrat, recitalul lor presărat ca de obicei cu momente de stand up comedy fiind apreciat pe deplin şi răsplătit cu aplauze sincere.

„Nu aş putea spune că avem ceva teme specifice pe acest nou disc. E despre visul românesc, care e o chestie mai simplă decât visul american de exemplu“, ne-a declarat Adrian Tănase înaintea recitalului. Albumul Visul Românesc îi are ca invitaţi speciali pe Alina Manole, Ada Milea, Cosmin Vaman şi Fără Zahăr şi cuprinde 11 piese. Având în vedere faptul că trupa există din anul 2001, am fost curioşi să aflăm care este secretul longevităţii trupei. „Păi, noi am fost consecvenţi şi n-am făcut compromisuri. Ce se vede, aia e, suntem sinceri“, ne-a explicat jumătatea cu voce suavă din Ţapinarii. Alături de concertele lor îndreptate împotriva Valentine’s Day, băieţii au şi concerte „pro – Dragobete“. „Chestia asta cu Anti-Valentine’s Day a început ca o întâmplare, dar ne-am dat seama că noi reprezentăm o alternativă, deci….a continuat. Sincer, e  deranjant să iubim o dată pe an. Şi e enervantă chestia cu inimioarele astea….“, a mai adăugat muzicianul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.