Ţigări de contrabandă, transportate peste Dunăre cu o barcă de mare viteză....

Ţigări de contrabandă, transportate peste Dunăre cu o barcă de mare viteză. Cât tutun au capturat poliţiştii de frontieră VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poliţiştii de frontieră au reuşit, aseară, interceptarea unui transport de ţigări de contrabandă, care au fost aduse din Serbia cu o barcă de mare viteză. În jurul orei 19.45, poliţiştii de frontieră  din cadrul Serviciului Teritorial al  Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, în zona localităţii Ostrovul Corbului, au observat o ambarcaţiune cu motor care a plecat de la malul sârbesc al Dunării, precum şi două persoane care aşteptau pe malul românesc.


Când a ajuns, cel care conducea barca a aruncat mai multe colete după care a plecat înapoi în mare viteză, întreaga operaţiune de descărcare durând trei minute. Poliţiştii de frontieră au observat că ţigările de contrabandă au fost urcate într-o maşină, moment în care au declanşat operaţiunea de capturare a celor doi suspecţi şi au anunţat autorităţile din Serbia pentru prinderea barcagiului. La somaţiile agenţilor, cei doi barbati aflaţi pe malul romanesc au încercat să fuga cu ajutorul unui autoturism, fiind reţinuţi în scurt timp pe şoseaua care leagă Ostrovul Corbului de Rogova. Suspecţii au fost identificaţi ca fiind R. Gheorghe in vârstă de 41 de ani din localitatea Devesel şi S. Ion în vârstă de 57 de ani  din municipiul Turnu Severin. La faţa locului, poliţiştii de frontieră au descoperit 4.650 de pachete cu  ţigări mărcile Marble, Viceroy şi Fast. Suspecţii sunt anchetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat.

1 COMENTARIU

  1. Bravo! Ce ghinion pe domnii aia!
    Sa „pici’ la primul transport!!! Sau nu?????
    Oricum, felicitari celor care i-au prins. Mai sunt si profesionisti , ceea ce e bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.