Tinerii liberali l-au ales pe Liviu Cocean pentru al doilea mandat de...

Tinerii liberali l-au ales pe Liviu Cocean pentru al doilea mandat de președinte GALERIE FOTO UPDATE Ce planuri de viitor are

4
DISTRIBUIȚI

liviu cocean04

Organizația de Tineret a PNL Timiș are un nou președinte, care e de fapt… cel vechi. Alina Sabou, purtător de cuvânt al PNL Timiş, a declarat pentru PRESSALERT.ro că Liviu Cocean a căştigat un nou mandat de doi ani în fruntea TNL Timiş. Deşi rezultatele nu au fost comunicate oficial, surse din cadrul partidului susţin că din cei 234 de delegaţi mai bine de 150 ar fi votat pentru ca Liviu Cocean să obţină un nou mandat. Alegerile de astăzi la TNL Timiș s-au desfășurat la Hotel Senator. În cursă au intrat actualul preşedinte al TNL Timiş, Liviu Cocean, ales în vară consilier judeţean,  şi  Grigore Grigoriu, preşedintele Cluburilor Studenţeşti Liberale din Timiş. Despre scrutin, preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a comentat că „avem doi candidaţi excepţionali pe care noi seniorii îi preţuim deopotrivă. Fiecare a avut ocazia să arate ce poate, unul la nivelul conducerii Cluburilor Studenţeşti Liberale, unul la conducerea TNL Timiş. Îi apreciez în egală măsură pe amândoi şi că le cer tuturor seniorilor din partid să nu se implice în aceste alegeri, să îi lase să îşi joace neperturbat fiecare şansa sa”.

UPDATE Contactat telefonic de PRESSALERT.ro, Liviu Cocean a ţinut să le mulţumească din suflet colegilor care le-au ajutat cu campania şi cu orgnizarea alegerilor, dar şi membrilor TNL, respectiv delegaţilor, care s-au prezentat în procent de peste 90% la scrutin. Legat de planurile sale pentru un nou mandat, Cocean a declarat că „pe viitor dorim să creştem numărul organizaţiilor din judeţ. Avem 35, ne dorim să ajungem la 70 de organizaţii funcţionale, iar în perioada următoare ne vom întări substanţial pe judeţ.  Vrem să ţinem aproape de toţi membri noştri şi să îi promovăm în măsura posibilităţilor”. Întrebat ce îi transmite contracandidatului său, Grigoriu, pe care l-a învins cu un scor zdrobitor, Cocean i-a urat acestuia „să aibă încredere că în TNL există posibilitatea de afirmare, indiferent dacă pierde alegerile, fie categoric sau la un scor apropiat.


PNL Timiş a demonstrat că este o mare familie care are grijă de toţi membrii săi”.

Foto: Adrian Pîclișan

 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.