Titu Bojin visează să ajungă vicepreşedinte la nivel naţional al PSD. Vezi...

Titu Bojin visează să ajungă vicepreşedinte la nivel naţional al PSD. Vezi când încep „animozităţile şi posibilităţile pentru noi de a reorganiza partidul”

2
DISTRIBUIȚI

bojin la psd03

Şeful PSD Timiş, Titu Bojin, a anunţat astăzi că are de gând să se înscrie în cursa pentru vicepreşedinţia partidului la nivel naţional, care va avea loc în această primăvară.  În luna februarie se vor desfăşura alegerile la nivel de localităţi, urmând ca în 15 martie – 15 aprilie să aibă loc conferinţele judeţene pentru alegerea conducerii organizaţiei municipale şi judeţene.  Legat de modul de organizare, Bojin a precizat că „lucrăm cu un nou statut care prevede posibilitatea  de a discuta de o nouă structură.


Vor vota de data asta cei care au minim trei luni de zile în cadrul partidului pentru a nu se crea confuzii . Mai multe discutăm în conferinţele viitoare când vor începe animozităţile şi posibilităţile pentru noi de a reorganiza partidul”.  Cât despre noua echipă care va ajuta la îndeplinirea obiectivului enunţat de Bojin, câştigarea alegerilor din 2016, aceasta va fi compusă şi din primari PD-L, desigur doar oameni cu rezultate bune asta pentru că, până acum, Bojin  a „pupat” nu mai puţin de 23 de edili portocalii. Totodată, social- democratul a confirmat că va candida şi pentru un nou mandat de preşedinte al organizaţiei judeţene, cursă în care este foarte probabil să nu aibă contracandidat, fiind un fel de lege nescrisă că social-democraţii care au fost aleşi preşedinţi de consiliul judeţean să rămână la şefia organizaţiilor judeţene.

2 COMENTARII

  1. Va sustin . A” pupat „pe dracu ati uitat ca a lucrat la ape si a cunoscut tot judetul idiferent de culoarea politica trebuia sa-si faca serviciu corect .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.