Trei angajați ai Primăriei Timișoara, anchetați pentru că au “uitat” liftul de...

Trei angajați ai Primăriei Timișoara, anchetați pentru că au “uitat” liftul de la Direcția Fiscală

3
DISTRIBUIȚI

Directia-Fiscala-a-Municipiului-Timisoara-7

Trei persoane din Primăria Timișoara, responsabile supervizarea lucrărilor de renovare a clădirii Direcției Fiscale sunt cercetate de Poliția Economică.


Motivul îl reprezintă un lift care… nu există, deși, în acte, s-a plătit pentru el.  Edilul șef Nicolae Robu a comentat că „este inadmisibil să se plătească din bani publici ceva, un obiect în speță, care nu este intrat în patrimoniul public. Se face ancheta și probabil vor fi identificați vinovații și vor plăti. Nu știu suma, este destul de scump liftul, nu este o sumă mică, nu poate fi mică, e de miliarde de lei”.

Lucrările de renovare a Direcției Fiscale au costat 3 milioane de lei, bani din bugetul local, și au fost coordonate de Direcția de Patrimoniu, condusă, în 2010, de Constantin Miuț. Momentan, spațiul unde trebuia să fie amplasat liftul este acoperit cu rigips. Constructorul, firma BIJU SRL, a primit toți banii aferenți lucrărilor efectuate, inclusiv garanția, ca urmare a recepției integrale a lucrărilor.

3 COMENTARII

  1. Dl BODO ADRIAN directorul Directiei Fiscale Timisoara oare nu stie nimic? dansul a fost de acord cu preluarea cladirii…in halul in care era…d-le primar ia intrebati-l pe stimabilul domn BODO cati bani a dat firmei care cica a facut designul interior…ca se zvonea prin targ ca ar fi dat o gramada de bani pt aceasta…sant niste rafturi si niste scaune simple in birouri…asta cica e mobilier de designer…asa ca n-au mai ramas bani si de lift…noroc ca i-a dat afara pe cei de la etajul 4…ca altfel mureau 🙂 urcand scarile alea…de 50 cm…unde daca nu esti atent i-ti rup gatul….

  2. Nu va mai luati de aia de la BIJU SRL ca acum
    au un nou tartore in persoana presedintelui Titu Bojin de la Consiliul Judetean. Deci praf in ochi si la politia economica.

  3. Nevinovatul BODO si de data aceasta a iesit cu basma curata.
    De cand este el GURU DFMT-ului s-a tot fofilat de la semnat acte importante si-a gasit fraieri inlocuitori care sa semneze in locul dumnelui, el fiind ba in concediu de odihana, ba in libere at cand era de luat o decizie importanta.
    Oare are creierul atat de mic incat nu isi mai aduce aminte de cate ori a fost in 2010 la domnul Ciuhandru pentru ai aduce la cunostinta ca dl Miut nu isi face treaba vizavi de noua cladire a DFMT-ului.
    Stimabile domn BODO vina va apartine in totalitate ca pana la aceasta data nu a fost instalat liftul. Dar pentru a va asuma o raspundere dvs ar trebui sa va mai nasteti odata.
    Pacat ca sunteti inca la cirma unei institutii importante. Sper ca domnul Primar Robu sa aiba intelepciunea de a va schimba din functie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.