Trei depozite pline cu țigări de contrabandă din Serbia, în valoare de...

Trei depozite pline cu țigări de contrabandă din Serbia, în valoare de 25.000 de lei, desființate de polițiști

0
DISTRIBUIȚI

viceroy-tigari-contrabanda

Depozitele clandestine ale unei femei din Mehedinți au fost, ieri după-amiază, luate cu asalt de polițiștii de frontieră, mergând pe firul unor informații conform cărora aceasta făcea contrabandă cu țigări.


În depozite au fost descoperite, în total, 2.400 de pachete de țigări Pall Mall, Viceroy, Fast, Monus Slim, Marble, Malboro şi Kent. Țigările confiscate, cu timbru de Serbia, valoarează 25.000 de lei. E. Teodora este acum cercetată pentru deținere ilegală de produse accizabile nemarcate. Aceasta riscă să stea după gratii de la 1 la 4 ani, dacă va fi găsită vinovată.

Acțiunea a fost coordonată de Biroul de Combatere a Infracţionalităţii Transfrontaliere şi  Migraţiei Ilegale şi Compartimentului de Sprijin Operativ din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei Frontiera Mehedinţi.

 

1 COMENTARIU

  1. Penibila „captura”!!!! AStia au gasit in „depozite” 2400 pachete de tigari!!!!! Aia de la Deta au gasit intr-o masina 6000!!!! Mirescule esti de toata jena cu penibilii pusi de tine! Penalul de „Borseta” a gasit si el la Timisoara in 8 locuri perchezitionate vreo 1000 de pachete, acum asta la Severin( pe care probabil il vei pune in locul tau pentru marile merite) a gasit in „depozite” 2400 de pachete! Tu te ocupi de schimbari aiurea! L-ai pus iar pe Popara, ai pus un flendurici, un neica nimeni la Moravita! Vai de voi! De aia se ia Bucurestiul de voi mereu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.