Trubadurul spaniol Sergio Santos şi-a luat rămas bun de la Timişoara cu...

Trubadurul spaniol Sergio Santos şi-a luat rămas bun de la Timişoara cu un concert memorabil

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-22862282">

sergiosantos (77) [1024x768]

Muzicianul spaniol Sergio Santos şi-a luat rămas bun de la Timişoara cu un concert extraordinar care a avut loc vineri seara în clubul El Che, unde trubadurul îndrăgostit de oraşul nostru a avut parte de o sumedenie de invitaţi. Stabilit în oraşul nostru la începutul lunii septembrie a anului trecut, Sergio Santos a  fost angajatul unei multinaţionale din Timişoara şi a susţinut recitaluri acustice în fiecare vineri seara în clubul amintit. Ultimul său concert din urbe a avut parte de o serie de invitaţi, printre cei care au cântat la microfon numărându-se rezidentul locaţiei DJ Kuky sau Juan Xavier.

„Am avut parte de câteva seri foarte reuşite în Timişoara şi mi-am făcut o serie de prieteni. Zilele trecute, am primit propunerea de a lucra în departamentul cultural al Ambasadei Spaniole din Beijing, în China, aşa că acesta e ultimul meu concert în acest minunat loc. Ţin să le mulţumesc tuturor celor care m-au sprijinit în şederea mea aici şi sincer….vă iubesc“, ne-a declarat spaniolul. Pe parcursul serii în diverse formule s-au făcut auzite piese din repertoriul unor artişti ca  Lykke Li, Rage against the Machine, System of a Down, Johnny Cash, Manu Chao sau Pink Floyd. Printre surprizele de care a beneficiat muzicianul spaniol la ultimul său concert din Timişoara s-au numărat un inedit moment de  flamenco, iar la final, foştii săi colegi i-au făcut câteva daruri, printre care şi un tricou inscripţionat cu naţionala de fotbal a României.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.