Un avion Carpatair a ieşit de pe pistă. UPDATE Vezi câți răniți...

Un avion Carpatair a ieşit de pe pistă. UPDATE Vezi câți răniți sunt în incident

3
DISTRIBUIȚI

AEREO FUORIPISTA FIUMICINO: CARRELLO ROTTO, VELIVOLO PIEGATO

Un incident aviatic grav s-a înregistrat, sâmbătă seara, având în prim plan un avion al companiei Carpatair, care a ieşit de pe pistă din motive rămase deocamdată necunoscute.


Trei persoane au fost rănite şi spitalizate sâmbătă seara, după ce un avion cu 50 de persoane la bord, aparţinând companiei Carpatair, care efectua un zbor intern pentru Alitalia, a ratat aterizarea şi a ieşit de pe pistă, pe aeroportul Roma-Fiumicino, anunţă Mediafax.   Avionul, de tip ATR 72, care plecase de la Pisa (nord), se află pe iarbă şi este uşor înclinat pe o parte, cu trenul de aterizare rupt, au anunţat pompierii şi autorităţile portuare. Unul dintre cei răniţi spitalizaţi a suferit o fractură la nivelul bazinului, potrivit agenţiei italiene Ansa. Anchetatorii vor încerca să stabilească cu exactitate circumstanţele accidentului, iar cele două ipoteze privilegiate sunt condiţiile meteorologice nefavorabile – rafale puternice de vânt şi ploaia – care au îngreunat aterizarea sau o eroare de pilotare. Aeroportul Roma-Fiumicino a rămas deschis traficului, însă una dintre piste a fost închisă. Ulterior, au apărut noi informaţii legate de numărul de persoane rănite care a ajuns la 16.

UPDATE Conform presei italiene, în incident au fost rănite 16 persoane când avionul a ratat aterizarea şi a ieşit de pe pistă. Doi dintre răniţi, printre care şi o româncă, se află în stare mai gravă, anunță Mediafax.

Foto: airlinestravel.ro

3 COMENTARII

  1. o fi tras pilotu la masea nainte de decolare?
    ca astia-s in stare sa beie si la volanu avionului.
    sau prostu dreacu o fi apasat tare pi frana si betu avion o intrat in derapaj cand se stie ca pi pista inghetata n-ai voe sa apesi pi frana. bine macar ca n-o omorat pi nima.
    io propun ca si colosia pi pista sa steie agentu de melitzie cu alcolscopu si sa-i testeze si pe nebunii astia nu numa pe betzii soferi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.