Un escroc care se dădea surd și mut a spart mai multe...

Un escroc care se dădea surd și mut a spart mai multe locuințe. Vezi cât a furat

2
DISTRIBUIȚI

SONY DSC

Un bărbat de 36 de ani folosea un afiș pe care scria că este surd și mut și intra în case la oameni pentru a cerși. Dacă nu era observat intrând, punea mâna pe ce apuca și fugea.


Luni dimineața, în jurul orei 10.00, mai multe persoane din Periam l-au observat cum a intrat în mai multe locuințe. Escrocul a luat-o la fugă când a realizat că este văzut. Polițiștii au reușit să îl prindă în scurt timp și l-au identificat ca fiind Matei N., de 36 de ani, din localitatea Chevereșu Mare. Au găsit la el 40 de lei și un afiș pe care era scris „Sunt surd şi mut, ajutaţi-mă cu bani”. Bărbatul a recunoscut că se află în localitate pentru a cerși, deoarece se întorsese de șapte zile din Franța și nu avea bani să se întrețină. După ce a fost dus la secție în Sânnicolau Mare, polițiștii au stabilit că Matei este suspectat pentru trei furturi din locuințe. Spargerile au fost date în localitățile Cenad și Sânnicolau Mare, de unde suspectul a furat 6.000 de lei. Acum, bărbatul are dosar penal pentru furt și violare de domiciliu.

 

2 COMENTARII

  1. asta este surd si mut ca basescu infractorul care a furat flota ,vile case ,banii iar orbii lui dna,csm,tac nu zic nimic de mafiot ca fura inpreuna

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.