Un nou proiect din seria „ecuație cu multe necunoscute”, marca Nicolae Robu

Un nou proiect din seria „ecuație cu multe necunoscute”, marca Nicolae Robu

1
DISTRIBUIȚI

robu maini 14

Primarul Timișoarei a completat astăzi lista proiectelor ale căror detalii rămân un mister. „Vom organiza o licitaţie pentru concesionarea unui teren care este situat în Calea Bogdăneştilor, în vederea realizării unui centru medical furnizor de servicii de imagistică –  RMN ecografie, radiografie, apoi servicii de laborator servicii ATI şi spitalizare”, a anunţat edilul-șef Nicolae Robu.


Investiţia va fi una privată, iar edilul şef a dat asigurări că  „vor obţine terenul cei care la licitaţie se vor clasa pe locul 1”.  Robu a recunoscut că nu se știe încă data la care va avea loc licitația. Deși între momentul anunțului și cel al finalizării procesului de atribuire este un termen de aproximativ patru luni, primarul nu cunoaște detaliile proiectului prezentat astăzi. Robu a dat însă asigurări că „investiţia va crea locuri de muncă şi calitativ, şi cantitativ şi va aduce contribuţii suplimentare la bugetul local.”

 

1 COMENTARIU

  1. Exista deja cateva centre de imagistica foarte bune in Timisoara. Marea problema este ca nu ajung fondurile alocate de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate pentru investigatiile de aest fel decat jumatate de luna sau mai putin ….
    Locuri de munca????? Intr-un centru de imagistica cu 2-3 nivele si cate doua sali pe nivel cati oameni pot lucra: 6 – 10/jumatate de zi (12 – 20 in total) ???
    Zau ca omul acesta nu stie ce vorbeste, dar nici nu se poate abtine sa debiteze ecuatii cu n necunoscute de tip Robu…
    Da’ se vor da vreodata bani pentru repararea scolilor si pentru spitale ?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.