Unul dintre cei mai bogaţi ţigani din Timişoara, condamnare grea pentru că...

Unul dintre cei mai bogaţi ţigani din Timişoara, condamnare grea pentru că a scos pistolul în faţa judecătorului. Vei câţi ani stă în închisoare Mihai Nicolae

17
DISTRIBUIȚI

nicolae_mihai

Curtea de Apel Timişoara a dat, astăzi, sentinţa definitivă în dosarul în care baştanul Mihai Nicolae, unul dintre cei mai bogaţi ţigani din Timişoara, a fost trimis în judecată pentru că a scos pistolul în sala de judecată. În 2008, în timpul unui proces cu duşmanul său de moarte Ionelaş Cârpaci pentru un teren de trei milioane de euro, Mihai a scos pistolul cu gaze în faţa judecătorului. A fost reţinut la scurt timp de jandarmi şi apoi arestat timp de trei luni de zile.


După ce prima sentinţă a fost casată şi dosarul rejudecat, Judecătoria Timişoara l-a condamnat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar Mihai Nicolae a făcut recurs. Apărătorii acestuia au încercat să explice gestul prin faptul că lui Mihai îi era frică de adversarul său. O altă direcţie pe care a mers apărarea a fost aceea că nu este vorba de infracţiune, ci de o simplă contravenţie. În sprijinul acestei teze au fost aduse punctele de vedere a mai multor profesori universitari specialişti în drept penal. După ce a amânat pronunţarea, Curtea de Apel Timişoara a respins recursul lui Mihai Nicolae, care a fost condamnat, în final, la cinci ani şi jumătate cu executare. Acesta urmează să fie încarcerat după ce Poliţia va primi sentinţa.

17 COMENTARII

 1. Foarte bine!Daca-i dadeau mai mult,nu era rau.Poate-i da si lui Ionelas cu executare,si poate-i pune in aceeasi camera la penitenciar. Sa poata comunica in limba lor.Sa nu-i tulbure nimeni.Sa nu-i intrerupa nimeni.Pana la SFARSIT.

 2. aorde!!!!!bashtanul a fost condamnat in ziua aniversara a deszrobirii tiganilor!!!!! Discriminare!!!!
  La multi ani, fraiere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Vinovat pentru folosirea armei intr-o sala de judecata,ramane o „enigma”trecerea armei de portile de securitate,jandarmul a fost complice in proportie de 100% cu pistolarul !!!

 4. Domnu avocat Sabau Daniel impreuna cu domnu Motica o zis ca rezolva cu 50000 euroi, a luat banii sa ii dea la judecatori si i a palmat!!! Niste hoti ordinari si SABAU SI MOTICA! Maine merg la DNA sa va denunt pe amandoi ca ati luat banii sa rezolvati cu judecatorii de la Curtea de Apel si ca niste jeguri ati mintit numai sa imi luati banii!!! Dati mi banii inapoi ca nu ati dat nici o spaga!!!! Avocatul Sabau un gunoi ordinar!!!

 5. bulibaso, pai daca sunteti fraieri si luati asa-zisi avocati cu nume care va trag minciuni ca ei cunosc magistratii, va iau zeci de mii si tot in parnaie ajungeti in final, cine e de vina ???

 6. @Judecatorul
  eu sint invatat de la aeroport sa fiu lasat sa trec decit dupa ce nu mai piuie poarta, la tribunalele din tara poarta piuie si trece toata lumea. nici nu stiu ce urmaresc aia de acolo?
  cit despre pistolar, atit timp cit nu se preda sau nu e prins, degeaba e condamnat.

 7. la data cand Mihai Nicolae a scos arma in sala se judecata nu existau „porti de securitate” .Acest incident a convins „persoane cu functii de decizie” sa achizitioneze aceste „porti”.Vazand filmarile de pe sistemul de monitorizare video te crucesti de cat de proasta este calitatea acestor inregistrari(alb-negru,fara claritate si fara sunet). Dupa un moment prelungit de vanzoleala individul cu arma este invitat sa insoteasca jandarmii!Intr-o tara „democratica”era imobilizat de indata,perchezitionat si arestat de indata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.