”Urșii” de la Timba, cu gândul la o nouă surpriză cu Pitești

”Urșii” de la Timba, cu gândul la o nouă surpriză cu Pitești

0
DISTRIBUIȚI

timba-cluj09_resize

BC Timba joacă mâine în etapa intermediară pe teren propriu cu BCM U Pitești. ”Urșii” lui Bogdan Murărescu sunt foarte optimiști după meciul foarte bun făcut la Oradea și se gândesc să învingă Piteștiul în fața propriului public. Timba a pierdut la doar un punct meciul cu liderul CSM Oradea. Deși bihorenii au jucat fără pivotul Sasha Topchov, piesă importantă în angrenajul echipei lui Cristian Achim, galben-negrii au făcut un joc foarte bun după o perioadă de jocuri foarte slabe. Din acest motiv, atmosfera la echipă este foarte bună și cei de la Timba speră la o victorie care le-ar consolida locul 13, mai ales că Farul s-a apropiat la doar 1 punct în clasament.


”Ne dorim, în primul rând, să repetăm jocul bun de la Oradea. Dacă vom reuși să jucăm tot așa, avem o șansă bună cu Piteștiul. Noi avem neapărată nevoie de o victorie pentru a ne consolida locul pe care suntem acum în clasament. Știu că Piteștiul este o echipă solidă, construită cu multă muncă de Tudor Costescu. Ne respectăm adversarul, dar ne dorim foarte mult să câștigăm. Este foarte important pentru noi, mai ales pentru că jucăm și acasă”, a declarat Bogdan Murărescu.

În acest sezon, singura surpriză a Timbei a fost meciul cu Rovinari, câștigat tot acasă după un joc foarte bun al bănățenilor. Piteștiul a făcut o serie de ultimele meciuri bune și i-a învins, printre alții, și pe cei de la BC Timișoara în Trivale.  Ca înainte de fiecare meci, Rickey Huckaby, cel mai bun jucător din meciul cu Oradea, este încrezător în forțele echipei. ”A fost o înfrângere dureroasă cu Oradea… Este greu când pierzi în ultima secundă. Dar cred că am strâns rândurile și putem demonstra că suntem un grup unit și puternic. Eu îmi doresc foarte mult să câștigăm și sunt convins că și colegii sunt în asentimentul meu. Dacă ne vom apara foarte bine, cred că vom putea învinge Piteștiul. Avem mare nevoie de o victorie”, a declarat Huckaby. Eciul cu Pitești se va juca marți de la ora 20 la Sala ”Constantin Jude”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.