”Urșii” de la Timba sunt în hibernare de trei săptămâni

”Urșii” de la Timba sunt în hibernare de trei săptămâni

0
DISTRIBUIȚI

09_resize

BC Timba a pierdut fără drept de apel la Tîrgu-Jiu la scorul de 102-78 (23-17, 33-18, 23-15, 23-28). Timișorenii par să nu mai iasă din pasa proastă începută în urmă cu două săptămâni, la Târgu-Mureș, iar Energia Rovinari și-a putut îmbunătăți statisticile cu ocazia meciului.


Fără Denham Brown, care nu a arătat nimic de mai multe meciuri, bănățenii tot nu au reușit să aibă un joc mai eficient. Doar în primul sfert, galben-negrii au ținut cât de cât pasul cu oltenii. În sfertul al doilea, gazdele au început să marcheze tot mai mult în fața elevilor lui Bogdan Murărescu. Pauza consemna diferența de 56-35, iar trecerea pe la vestiare nu a modificat nimic în jocul Timbei.

Înainte de ultimul sfert, scorul era de 79-48, semn al neputinței echipei din Timișoara. Deși cei de la Energia nu au mai tras atât de mult în ultimul sfert, diferența mare tot a rămas, iar ”urșii” poate se gândesc cu nostalgie la vremea când aveau trei sârbi în echipă. Jermont Horton a fost cel mai bun marcator, cu 24 de puncte, iar Jordan Glynn a consemnat un nou double-double, cu 18 puncte și 12 recuperări. Printre marcatori mai merită menționați Alexandru Mihuți, 10 puncte, și Alex Johnson, 9 puncte, dar majoritatea în ultimul sfert. Rovinari au defilat cu Wisseh (25 de puncte), Darby (22 de puncte), Nikolic (18 puncte) și Janusevic (17 puncte).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.