Vali Velcea, despre cum a uimit ACS Poli pe campioana Azerbaidjanului

Vali Velcea, despre cum a uimit ACS Poli pe campioana Azerbaidjanului

0
DISTRIBUIȚI
Vali Velcea și-a pus toată încrederea în Ovidiu Petre. FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN
Vali Velcea și-a pus toată încrederea în Ovidiu Petre. FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Stagiul de pregătire din Turcia efectuat de cei de la ACS Poli a fust un succes, atât din punct de vedere al jucătorilor, cât și din punct de vedere al antrenorului. Vali Velcea a fost mulțumit nu doar de condițiile din Antalya, dar și de felul în care jucătorii s-au pregătit și de evoluția echipei din cele șapte amicale. ”A fost un cantonament reușit, un stagiu de pregătire care ne-a fost foarte util, mă refer la terenuri, vreme, materiale și bineînțeles, la meciurile de verificare cu rezultate de excepție.


Mă declara mulțumit de faptul că toți jucătorii s-au pregătit exemplar, nu am avut accidentări și au răspuns foarte bine la noile metode de pregătire”, a declarat Velcea. Cantonamentul din Antalya a însemnat pentru tehnicianul timișorean și integrarea în angrenajul echipei a nou-veniților Ovidiu Petre și Mihai Dina. ”Ovidiu Petre este un jucător care a cochetat cu naționala, cu experiență, serios și sănătos din toate punctele de vedere. Petre este un jucător resposanbil, de aceea i-am și dat banderola de căpitan, a fost decizia mea. Din punct de vedere fizic, cum a recunoscut și el, este puțin în urmă cu pregătirea, dar sperăm să îl integrăm până începe campionatul. Important va fi să dea goluri în meciurile oficiale, nu în amicale”, a explicat antrenorul lui ACS Poli.

Amicalul cu Neftchi Baku, campioana Azerbaidjanului, încheiat cu victoria celor de la ACS Poli, a consemnat și un episod interesant. Tehnicianul azerilor, Boyukagha Hajiyev, a fost surprins de jocul bănățenilor, de care s-a mirat că sunt doar în Liga a II-a. ”Antrenorul lor a venit și m-a întrebat în ce ligă suntem? Am zis ca Liga a II-a și l-am întrebat ce jucători i-au plăcut. Mi-a răspuns că toți, i-am propus un schimb și mi-a zis că nu pot, deoarece nu le permite bugetul. Un buget de 10.000 de euro”, a povestit, mândru de echipa sa, Vali Velcea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.