Vlad Moisescu demisionează din funcţia de vicepreşedinte PNL, nemulțumit de Antonescu

Vlad Moisescu demisionează din funcţia de vicepreşedinte PNL, nemulțumit de Antonescu

2
DISTRIBUIȚI

1350661275baloane,pnl_MR

Liberalul Vlad Moisescu a anunţat că îşi va demisia luni din funcţia de vicepreşedinte al PNL, fiind nemulţumit de modul de conducere al lui Crin Antonescu. „Luni, pe masa Biroului Permananent va fi demisia mea. Rămân simplu membru, ca în ’90”, a spus Moisescu, într-o emisiune la B1 TV, potrivit Mediafax.


El a susţinut că mai mulţi colegi din PNL sunt nemulţumiţi de felul în care Antonescu acţionează ca lider al formaţiunii, însă nu au curajul să vorbească.

„Din luna mai 2012, s-a intrat într-un conflict, iniţiat de Chiliman, pe care îl susţineam, cu domnul Antonescu. Destituirile au fost făcute mereu înaintea alegerilor. Înainte de parlamentare, a apărut un alt conflict. Tăriceanu a decis să candideze în Sectorul 1, chiar în Colegiul lăsat liber de Antonescu, ceea ce pe noi ne-a onorat şi l-am susţinut, lucru care l-a înfuriat şi mai tare. Nu noi am generat conflictul, vina aparţine domnului Antonescu. Săptămâna asta, după două evenimente foarte grave. Toate astea mă fac să-mi dau demisia. Luni, pe masa Biroului Permananent va fi demisia mea. Rămân simplu membru, ca în ’90. Sunt mulţi, dar nu au curajul să vorbească. Baza tradiţiei liberale este vorbitul liber, dar în niciun caz teamă”, a spus Moisescu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.