Weekend cu Ţapinarii, Connect – R, Taxi, DJ Pagal şi Mono, din...

Weekend cu Ţapinarii, Connect – R, Taxi, DJ Pagal şi Mono, din Japonia

0
DISTRIBUIȚI

program3

Concertul trupei Țapinarii, sub genericul Anti-Valentine s Day, are loc astăzi, la Bunker, de la ora 21.00, iar biletul de intrare costă 15 lei. La Cucaracha Pub, de la ora 20.30, e concert Blues Doctors and friends, la Heaven Studio,  de la ora 23.30, cântă  Connect – R (10 lei băieţi, gratis pentru fete). Într-o altă cheie, la Jazz Office, de la ora 21.00, e Rock & Blues – Sonatic Acoustic Session, cu intrare liberă.


Life Pub găzduiește, de la aceeaşi oră, un recital Călin Lupu (cu intrare liberă), la Scottish Pub de la ora 23.00 intrarea e liberă și la concertul Taxi, iar la The Note Pub cântă Trupa FM.  Tot joi seara, la Arad, în clubul Flex va avea loc un concert cu formaţia Iris (25 lei).

Rooftop Bassdown este petrecerea programată pentru vineri seara, la Arqa. Cu Madliquid, Dumbo, Linx (10 lei pentru băieţi, gratis pentru fete), la Beer Time e concert Blues & Roll Live, iar la Cafe de Paris, de la ora 21.30, e Cafe concert harpă şi vioară (gratis). La Cuib D Arte, de la ora 21, are loc un recital cu Mário Bihári & Bachtale Apsa (gratis), la Daos, e concert Sanctuar şi School of Rock (10 lei), la Fratelli mixează DJ Whoo Kid (Marea Britanie). La Jazzissimo Lounge, de la ora 21, are loc concertul olandezilor Ab Baars şi Ig Henneman (20 lei), la Librăria Cartea De Nisip, de la ora 19, e concert „Kindlein – Spectacol muzical în trei acte“(19 lei), la Madness, Balul Liceelor Spring Edition, iar la Zambara mixează Pagal şi Snazu (bilet 10 lei până la ora 02, 20 lei după).

Bianca Drăguşanu este invitata specială a petrecerii de sâmbătă de la Heaven Studio, VIP Room Party. La No Name e concert Cabron, la P. Howard, de la ora 21, cântă Adi Bărar Band, iar la Setup Venue, de la ora 22, are loc Tribut Bob Marley, cu Lion D (Italia) şi Bizzari Sound DJ Set (Italia). La Arad, la clubul Rennaisance mixează Raoul Russu.  Duminică, la clubul Daos, de la ora 20, e concert Mono (Japonia) şi Dirk Serries’Microphonics (Belgia), biletele pentru acest eveniment fiind 50 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.