Zgonea, despre vizita Emmei Nicholson la Năstase: „absolut normală!”

Zgonea, despre vizita Emmei Nicholson la Năstase: „absolut normală!”

1
DISTRIBUIȚI

Valeriu-Zgonea-1562

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, astăzi, referindu-se la vizita Emmei Nicholson la fostul premier Adrian Năstase, aflat la penitenciarul Jilava, că aceasta este una normală, având în vedere relaţia de colaborare pe care cei doi au avut-o, potrivit Mediafax. Zgonea a adăugat că „foarte mulţi colegi” şi-au manifestat dorinţa de a-l vizita pe Adrian Năstase la penitenciar de sărbători şi că a aprobat aceste vizite. „Vizita este una absolut normală. Doamna Nicholson este un europarlamentar cunoscut. (…) E un gest normal şi trebuie să-l vedem ca pe un gest absolut normal într-o Românie normală”, a spus Zgonea. El a arătat că Emma Nicholson a avut o relaţie extraordinară cu Năstase, cei doi colaborând în cadrul unor proiecte de rezonanţă pentru UE şi România. „Prieteniile se păstrează. Noi de foarte multe ori considerăm că prieteniile se câştigă. E un semnal că peste bătăliile politice, peste discursurile mai puţin constructive, prieteniile rămân, se păstreză.


Oameni politici europeni au înţeles acest lucru”, a spus Zgonea. Baroneasa Emma Nicholson, fost raportor al Parlamentului European pentru România, a fost, astăzi, la penitenciarul Jilava, pentru a-l vizita pe fostul premier Adrian Năstase. Emma Nicholson nu a făcut declaraţii jurnaliştilor. Aceasta ducea în mână mai multe cărţi la plecarea de la penitenciar. Baroneasa Emma Nicholson a fost raportor al Parlamentului European pentru România în perioada 2000-2004, când Adrian Năstase a fost prim-ministru. Preşedintele Camerei Deputaţilor a declarat că „foarte mulţi colegi” şi-au manifestat dorinţa de a-l vizita pe Adrian Năstase la penitenciar de sărbători, el arătând că a aprobat aceste vizite, considerând că a făcut un gest de bun creştin. „Foarte mulţi dintre colegii noştri, de sărbători, au vrut să-l viziteze la Adrian Năstase şi eu sunt obligat, conform legii, să dau această aprobare şi am considerat a fi un gest de bun creştin”, a spus Zgonea. El a arătat că preşedintele Camerei şi preşedintele Senatului pot da aprobări pentru vizitarea penitenciarelor. Zgonea a spus că nu a fost să-l viziteze pe Năstase întrucât nu a avut timpul necesar, dar i-a trimis nişte cărţi. „Eu nu am fost, nu am avut timp, dar am transmis salutările mele şi i-am trimis domnului preşedinte Adrian Năstase şi câteva cărţi pe care le-a apreciat şi am primit înapoi câteva cărţi cu dedicaţie din partea sa”, a spus Zgonea. El a mai spus că Năstase este un membru fondator al PSD care trece printr-o perioadă dificilă şi de care nu se dezice. „Eu nu mă dezic niciodată de prietenii şi colegii mei care mi-au fost aproape şi la bine, şi la rău în PSD”, a spus Zgonea.

1 COMENTARIU

  1. e foarte normal si ce a spus : „SUSPENDAREA LUI BASESCU O FOARTE MARE GRESEALA”,cei care au comis marsaviile cu suspendarea vor ajunge unu’ cate unu dupa gratii,faptele nu se prescriu niciodata ! USL = paravan in fata justitiei pentru MAFIA din Romania !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.