ACS Poli pierde ultimul meci amical în faţa unui public rarefiat GALERIE...

ACS Poli pierde ultimul meci amical în faţa unui public rarefiat GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2039605358">
poli botosani (4)
ACS Poli a luat două goluri în câteva minute Foto: Adrian Pîclişan

ACS Poli a disputat, astăzi, ultimul amical al perioadei de pregătire, contra celor de la FC Botoșani, locul 4 în Seria de Est a Ligii a II-a, dar cu șanse la promovare. Timișorenii au pierdut la scorul de 2-0 și nu au avut un joc senzațional pe ”Dan Păltinișanu”. Deși intrararea a fost liberă la amical, stadionul a fost din nou o mare de scaune goale, cu doar câțiva spectatori la tribuna întâi și a doua, plus grupul de câțiva membri ai galeriei echipei, care a stat la Peluza Sud. Deși galeria nu a numărat mai mult de zece mebri, suporterii au venti cu steaguri alb-violete și au cântat cântecele celor de la Commando Viola. Pentru acest meci, Velcea a fost nevoit să improvizez cu Nohai fundaș stânga, deoarece Marovic nu a putut evolua. Botoșănenii au fost o nucă tare pentru ACS poli, deși ieri au jucat și la UTA, în meciul de prezentare al ”Bătrânei Doamne”. Ovidiu Petre a avut o ocazie bună să marcheze în minutul 9, după o minge trimisă cu capul spre poarta adversă sub bara transversală. Dani Vlad, portarul oaspeților, a reușit însă respingerea mingii în corner. Cei care au deschis scorul au fost moldovenii prin George Cârjan în minutul 34, după o pasă de la Vali Bordeanu. Trei minute mai târziu, același Cârjan a marcat din nou. În repriza secundă, cei de la ACS Poli nu au reușit să înscris, iar scorul final a rămas 2-0 pentru oaspeți.

ACS Poli: Eduard Pap – Sakir Redjepi, Aleksandar Petrovic, Alin Șeroni, Florin Nohai, Petre Goge, Ovidiu Petre, Adrian Poparadu, Florin Nanu, Nicul Boldea, Mihai Dina. Au mai intrat în repriza a doua: Silviu Bălace, Răzvan Trandu, Szalbocs Szekely, Cristian Bărbuț, Cristian Bocașn, Valentin Coca și Caius Lungu (în probe la echipă).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.