ACS Poli, doar o remiză albă cu CS Mioveni, în huiduielile spectatorilor...

ACS Poli, doar o remiză albă cu CS Mioveni, în huiduielile spectatorilor GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
POLI-MIOVENI07_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

ACS Poli nu a reuşit să impresioneze nici la debutul din retur de pe teren propriu după ce a terminat 0-0 meciul cu CS Mioveni. La finalul partidei, spectatorii i-au huiduit pe jucătorii timişoreni şi pe antrenori. Meciul a fost marcat de multe greşeli, chiar dacă Vali Velcea a făcut o schimbare în formaţia de start. Alb-negrii au fost campioni la baloanele trimise peste poartă şi au rămas datori la mingile trimise pe poartă. Timișorenii au însă suficient timp să-și revină înainte de următorul meci, având în vedere că etapa următoare este deja decisă: ACS Poli se alege cu trei puncte la masa verde, după retragerea din campionat a echipei din Alba-Iulia.

Spectatorii nu s-au înghesuit la primul meci pe teren propriu din retur al celor de la ACS Poli. Asistenţa de pe „Dan Păltinişanu” nu a depăşit 500 de persoane. Micuţa galerie a fost la Peluza sud şi a cântat pentru fotbaliştii de la ACS Poli. La acest meci, Vali Velcea l-a lăsat pe mijlocaşul dreapta Petre Goge în afara lotului şi l-a titularizat pe Răzvan Dobricean. La conferinţa de presă dinaintea partidei, Velcea a precizat că un fotbalist a fost scos din echipa de bază din cauza atitudinii din meciul cu UTA, şi primul „11” de astăzi arată că tehnicianul se referea la olteanul Goge.

Oaspeţii de la Mioveni au avut o ocazie mare de a marca în minutul 13 după o gafă în defensiva timişorenilor. Mazilu a scăpat singur spre poartă, Pap nu a reuşit să îl oprească, însă Şeroni a salvat până la urmă situaţia după ce a scos balonul de pe linia porţii. Prima repriză nu a consemnat ocazii spectaculoase. Pe rând, bănăţenii au ratat prin Bălace, care a trimis mult peste poartă, urmat de Dina, cu o execuţie similară şi de Şeroni, care în ultimele minute dinainte de pauză a şutat în braţele portarului.

În repriza secundă, nu s-au înregistrat mari îmbunătăţiri în jocul timişorenilor. În minutul 61, a fost rândul lui Ovidiu Petre să risipească o ocazie după ce a trimis peste poartă o minge centrată de Trandu, care a bătut un corner. În minutul 74 Eduard Pap a gafat după ce a degajat cu mâna, iar mingea a fost furată de Stancu. Nici golgheterul Nicu Boldea nu a reuşit să marcheze câteva minute mai târziu după o lovitură liberă dintr-o poziţie favorabilă, iar în minutul 89, Nanu a trimis şi el, peste poartă. Meciul s-a terminat 0-0, iar alb-negrii au din oficiu trei puncte pentru etapa următoare, pentru că adversara lor, echipa din Alba-Iulia, s-a retras din campionat.

ACS Poli: Pap – Sakir, Petrovic, Şeroni, Bălace,  Dobricean (’50 Boştină), Ov. Petre, Poparadu (’50 Trandu), Nanu,  Boldea, Dina (’77 Enciu)

CS Mioveni:  Ciucă – Cotigă, Olteanu, B. Stoi­ca, Dragu,  Ma­zilu (’83 Dumirache), Năstăsie (’69 Pasăre), Dragalina, Stancu,  Biceanu, Arnăutu (’52 Ayza)

Vali Velcea a spus după meci că acum ACS Poli joacă mai slab ca în tur deoarece adversarii îi tratează cu mai multă atenţie.


„Am avut o oportunitate foarte bună să urcăm în clasament. Din păcate, nu am reuşit în acest moment, cursa continuă. Eu spun că suntem în grafic, fotbalul e frumos pentru că nu ştii ce te aşteaptă. Nu am fost suficient de clari în jocul nostru, dar vom avea o analiză să vedem ce avem de făcut mai departe. Jucătorilor le lipseşte convingerea în forţele proprii că pot mai mult decât joacă acum. Adversarele noastre îşi îndreaptă atenţia spre echipa noastră acum şi îşi iau măsuri. Mioveniul este o echipă aprigă, artăgoasă, şi noi nu am reuşit să desfacem jocul lor. Nu pot să spun că sunt mulţumit sau nemulţumit. Prin conjunctura rezultatelor pot spune că cele cinci puncte pierdute acum nu înseamnă mult. Voi vedea pe viitor dacă Dobricean e un înlocuitor bun pentru Goge. Eu sunt adeptul rotaţiei şi veţi mai vedea asemenea mutări. Suntem într-o construcţie, deocamdată nu am realizat nimic, e un loc doi la mijlocul campionatului. Am început prea repede să vorbim de Liga I şi cred că ar trebui să ne oprim”, a declarat Vali Velcea.

Tehnicianul oaspeţilor a spus că ACS Poli este una dintre cele mai bune echipe din serie, chiar dacă astăzi nu a reuşit să înscrie. „Am întâlnit una dintre cele mai bune echipe care poate evolua la noi în serie. Dacă eram puţin mai atenţi puteam fructifica una dintre ocaziile din prima repriză, dar la fel de adevărat e că şi ei au pus presiune pe noi în a doua repriză. Este un rezultat muncit şi sunt mândru de aceşti băieţi care în timpul jocului îşi dau şi suflul. Se vede că la ACS Poli se lucrează la antrenamente, şi la UTA au jucat un fotbal plăcut, chiar dacă au pierdut. I-am analizat în parte pe fiecare, ştiam că aici e o echipă cu mulţi jucători talentaţi, îmi plac Boldea şi Nanu, dar astăzi nu au reuşit să îşi facă jocul pentru că băieţii noştri s-au achitat de sarcini. Prin muncă şi dăruire am obţinut acest punct azi”, a declarat antrenorul Mioveniului, Flavius Stoican.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.