ACS Poli îşi reface moralul cu o victorie la scor de baschet

ACS Poli îşi reface moralul cu o victorie la scor de baschet

0
DISTRIBUIȚI

acs_poli_zrenianin_TS004

ACS Poli s-a impus cu 12-0 sâmbătă după-amiaza într-un meci amical cu Flacară Făget, echipa de liga a III-a mutată vara aceasta la Timişoara. Timişorenii au jucat acest meci de verificare deoarece în campionat nu avea meci etapa aceasta.

Din nou Velcea, a început cu Pap, semne că tânărul născut la Jimbolia ar putea să îi ia faţa lui Kirev între buturile alb-negrilor.


ACS Poli a marcat prin opt jucători. Primul a fost Boldea în minutul 16, urmat de atacantul care deocamdată a rămas dator cu goluri, Mihai Dina, în minutul 27. Dobricean a mărit diferenţa la 3-0 în minutul 32, iar patru minute mai târziu, Dina a scuturat din nou plasa porţii celor de la Flacară. La pauză a fost 4-0, iar Velcea a făcut mai multe schimbări în echipă. Szekely a marcat în minutul 55 primul gol al reprizei a doua, iar tânărul Bărbuţ a dus diferenţa la 6-0. Boştină şi Szekely au marcat alte două goluri în poarta oaspeţilor când mai erau încă 20 de minute din joc. Au urmat reuşitele lui Nanu, Artean şi din nou Boştină şi Szekely pentru scorul final de 12-0.

Primul „11”: Pap – Redjepi, Petrovic, Şeroni, Marovic, Dobricean, Petre, Poparadu, Bălace, Boldea şi Dina.

Au mai intrat în repriza a doua: Kirev, Nohai, Miculescu, Bocşan, Todorov, Bărbuţ, Artean, Trandu, Nanu, Boştină şi Szekely.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.