Amenzi pentru cei care lasă ambrozia să le pună stăpânire pe terenuri....

Amenzi pentru cei care lasă ambrozia să le pună stăpânire pe terenuri. Câte somații a trimis Poliția Locală

3
DISTRIBUIȚI

pol com04

Venirea primăverii înseamnă mai multă muncă pentru Poliția Locală și mai puțini bani în buzunarele  timișorenilor care nu se ocupă de terenurile pe care le dețin.


Asta pentru că edilul șef a anunțat, din nou, „că am cerut Poliției Locale să îi amendeze pe cei care nu înţeleg să îşi împrejmuiască terenurile şi să le îngrijească. Vine iar primăvara şi iar vor apărarea ambroziile şi peste 15 procente din populația Timișoarei, după datele pe care le am de la Clinica de Alergologie, suferă de alergie la această plantă. Nu este normal ca oameni nevinovaţi să ajungă cu sănătatea afectată de nepăsarea altora, la fel cum nu este normal ca imaginea oraşului nostru să fie afectată negativ de aceeaşi nepăsare. Acum este momentul ca cei care nu au înţeles să fie amendaţi”. Poliția Locală a trimis nu mai puțin de 53 de somații pentru terenuri lăsate în paragină, în vreme ce Primăria Timișoara a trimis, la rândul său, 800 de somații către proprietarii de clădiri, în ultimii doi ani.

3 COMENTARII

  1. extraordinar… de la gardienii publici care nu aveau nici bacul am trecut la polutia comunitara, superagenti care au atributii de politia rutiera si vad mai noi de absolventi ai facultatii de stiinte agricole, mari specialisti in identificarea plantelor. ar trebui sa ne dea niste cursuri si noua muritorilor, sa nu confudam papadia cu cinepa sau ambrozia…

  2. @Johnny-habar nu am daca stiu multi cetateni cum arata buruiana asta insa daca nu stii……intreaba un cocalar locar !surpriza !habar nu au nici ei cum arata !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.