Aproape 6.000 de pachete de ţigări de contrabandă, descoperite pe aeroportul din...

Aproape 6.000 de pachete de ţigări de contrabandă, descoperite pe aeroportul din Timişoara

7
DISTRIBUIȚI

tigari ucraina

Poliţiştii de frontieră din cadrul aeroportului  Timişoara, lucrătorii antitero din cadrul SRI şi lucrătorii vamali au descoperit, ieri,  aproximativ 6.000 pachete ţigări nedeclarate.


Cu o cursă care avea ca destinaţie Italia, şase cetăţeni ucraineni, patru femei şi doi barbati, cu vârste cuprinse între 28 si 56 de ani, au venit pe aeroportul „Traian Vuia” din Timişoara, fiind în tranzit către Italia. La controlul specific, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii din cadrul Brigăzii Antitero – SRI au avut suspiciuni în ceea ce priveşte conţinutul bagajelor de cală ale celor şase persoane, motiv pentru care au solicitat lucrătorilor din cadrul Biroului vamal un control amănunţit al acestor bagaje. În urma verificărilor, au fost descoperite 5.970 pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 20.000 euro, pe care cei şase nu le-au declarat. Deoarece cetăţenii ucraineni erau în tranzit, ucrainenii au decis să abandoneze în favoarea statului ţigările şi să îşi continue călătoria. Poliţiştii de frontieră continuă cercetările.

 

7 COMENTARII

  1. dar chiar Dragos , chiar nu ai scris nimic de scandalul din localul Lepa Brena de sambata unde i-au rupt oasele „celebrului” interlop udrea????

  2. Actiunea revine 100% brigazii antitero din cadrul SRI,aeroport Timisoara.Dragos cred ca esti un profi,nu mai baga botul la toate telefoanele anonime,doar stii schema?

  3. Granita Romaniei este controlata de vama,iar politia de frontiera cu regimul pasapoartelor,deci exclus sa fii descoperit ei tigaretele,domnule Stie-tot !?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.