Banii pentru sportivi, aprobaţi săptămâna viitoare. Sala cu bucluc de la Politehnică,...

Banii pentru sportivi, aprobaţi săptămâna viitoare. Sala cu bucluc de la Politehnică, amânată şi ea

1
DISTRIBUIȚI
sala lui robu10_resize
Pentru continuarea lucrărilor se așteaptă finanțarea FOTO: ADRIAN PÎCLIŞAN

Sportivii echipelor timişorene care beneficiază de finanţare din partea municipalităţii vor mai sta o săptămâna cu sufletul la gură în aşteptarea unor veşti despre banii pe care îi vor primi în anul 2013. Asta pentru că astăzi, în plenul consiliul local, edilul şef Nicolae Robu a anunţat că  până nu se aprobă bugetul discuţia despre aceste proiecte nu are sens.


„Vă rog să agreaţi retragerea a cinci proiecte de pe ordinea de zi pentru că ele trebuie restrânse după ce adoptăm bugetul iniţial. Ne-am gândit ca azi să avem adoptarea bugetului, nu s-a putut, drept urmare cinci dintre proiecte nu ar fi legal să le votăm înainte de a adopta bugetul. Acesta este şi motivul pentru care conţinutul acestor hotărâri nu a trebuit să apară  pe site. Eu nu am fost consultat, când am fost sesizat asupra acestui aspect am dispus să fie postate şi ele. Este vorba despre contribuţie financiară cu titlu de contribuţie anuală pentru ACS Poli, pentu asociaţia BC Timişoara, asocierea muncipiului Timişoara cu Universitatea Politehnica Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş în Asociaţia Sportivă Clubul de handbal, aprobarea statutului, numirea de membri în asociaţiile şi aprobarea cotizaţiei, proiect de hotârâre de adresa  primăriei la RCM modificare statutului”. De asemenea, mărul discordiei de ieri dintre jurnalişti şi edilul şef, proiectul care prevede asocierea dintre Politehnică Timişoara (unde Robu este membru în Senat) şi Primărie pentru  realizarea sălii polivalente, a fost scos de pe ordinea de zi. Proiectele vor intra în plen după votarea bugetului, probabil săptămâna viitoare.

1 COMENTARIU

  1. Eu am o ideea fixa: daca bani sunt pentru tot felul de cluburi sportive, la ale caror meciuri se prezinta 50 – 100 – 200 spectatori, exista bani si pentru repararea/reabilitarea si dotarea scolilor si spitalelor?…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.