BC Timişoara a vândut mai mult de jumătate din pachetele de bilete...

BC Timişoara a vândut mai mult de jumătate din pachetele de bilete pentru Final Four-ul Cupei României

0
DISTRIBUIȚI

BCT ORADEA02_resize

BC Timișoara a vândut mai mult de jumătate din pachetele de bilete pentru meciurile din Cupa României, adică 1000, şi mai au aproximativ 600 disponibile. Final Four-ul Cupei României va avea loc în Sala ”Constantin Jude” în perioada 6-7 aprilie.

Clubul organizator al Turneului Final al Cupei României a pus în vânzare două categorii de pachete care asigură accesul la toate cele patru meciuri din cele două zile de competiție. Primele, în sectorul A, costă 35 de lei și cuprind locuri între rândurile 5-13, iar cele din sectorul B costă 25 de lei și se refera la locurile din partea superioară a tribunei, între rândurile 14-23. Dintre cele peste 1000 de bilete vândute deja, majoritatea sunt din sectorul A. ”Noi spunem că până acum vânzarea a mers între bine și foarte bine. Sperăm să avem sala plină”, ne-a declarat ofițerul de presă de la BC Timișoara, Adrian Schindarli. Pachetele pot fi achiziționate atât de la sediul clubului de la Casa Tineretului, de luni până vineri între orele 10.00 – 14.00, dar și la Sala ”Constantin Jude”, când BC Timișoara joacă acasă.


Astfel, fanii au ocazia să cumpere pachete chiar sâmbătă, la derby-ul cu Timba, și vor mai putea face asta și la meciul cu CSȘ Giurgiu, de peste o săptămână. Pachetele vor putea fi cumpărate cu o oră înainte de începutul meciului și pe toată desfășurarea acestuia. Cei de la club au vândut aproape 60% de bilete de la sediu și 40% la precedentul meci de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș.

Pentru că la competiție participă și alte trei echipe, Gaz Metan Mediaș, CSU Ploiești și U Mobitelco Cluj, clubul este obligat să rezerve locuri și pentru fanii oaspeților. Astfel, locurile din sectoarele laterale ale sălii, atât cel din stânga, cât și cel din dreapta, nu au fost scoase la vânzare pentru timișoreni, ci vor fi rezervate pentru galeriile adversarilor. Până acum, fanii din Cluj și Ploiești au solicitat locuri, în timp ce medieșenii au fost mai rezervați. ”Avem de la Cluj și Ploiești solicitări ferme. Deocamdată, de la Mediaș nu am primit cereri. Aceste bilete se vând într-un regim special”, a mai precizat Adrian Schindarli. Fanii BC Timișoara care au abonamente în primele patru rânduri ale sălii vor putea intra cu ele și la Final Four. Iată meciurile de al Turneul final:

Sâmbătă, 6 aprilie, ziua semifinalelor:

BC Timișoara vs Gaz Metan Mediaș

U Mobitelco Cluj vs CSU Ploiești

Duminică, 7 aprilie, se vor juca finala mică între învinsele din semifinale și finala mare, între învingătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.