Bojin a dat cu geografia-n baltă: „Suntem în concurenţă cu alte judeţe,...

Bojin a dat cu geografia-n baltă: „Suntem în concurenţă cu alte judeţe, precum Craiova”

4
DISTRIBUIȚI
bojin vegheaza
FOTO: DRAGOŞ BOŢA

Discuţiile pe proiecte şi finanţări au aprins spiritele în plenul Consiliului Judeţean Timiş de astăzi la votarea bugetului. Aleşii s-au contrat ca urmare a propunerii consilierului USL Gabriela Crăciunescu de a atribui suma de 1.500 de lei din cei 3.500 de lei puşi deoparte ca sumă de urgenţă pentru finanţarea unor proiecte, pentru centrul internodal de la Remetea Mare.  Aleşii PDL au cerut ca amendamentul să fie amânat pentru o şedinţă ulterioară, însă USL-iştii au insistat la unison că este necesar ca la Timişoara să se aprobe suma pentru a demonstra la Bucureşti că se vrea investiţie aici.

Deşi consilierul USL Gheorghe Bologa şi chiar vicepreşedintele CJT Marian Vasile au ţinut pledoarii motivaţionale, aleşii judeţeni nu s-au lăsat înduplecaţi.


Asta până când şeful Titu Bojin le-a explicat cum stă treaba de fapt şi cu cine ne luptăm, dând şi dovadă de „cunoştinţe” de georgrafie a ţării: „vă informez că suntem în concurenţă cu alte judeţe precum Craiova, Constanţa, Bucureşti, Iaşi, care are şi ministrul Transporturilor, fără a gândi cumva că în cadrul ministerului cineva va putea să îşi susţină şi zona. Avem nevoie de 1.500 de lei, repet că mă voi abţine la vot pentru că habar nu am cine e pe lista de la Remetea, dar dumneavoastră  pueţi să votaţi”. Faptul că Bojin a transformat Craiova tocmai în judeţ i-a impresioant atât de tare pe consilieri că atât Tiberiu Lelescu de la PDL, cât şi Petru Juravle (PP-DD) au anunţat că votează pentru amendament.

4 COMENTARII

  1. ESTE PRESEDINTELE CU CEA MAI SLABA EDUCATIE DIN ISTORIA JUDETULUI TIMIS ,SPER SA AIBE ALTE CALITATI BUNE.

    UNA DEJA O ARE ” PROMISIUNI NEONORATE „

  2. Draga Grijuliu, norocu lu domnu bojin ca are niste consilieri cu carte, foarte educati, de ex. doamna asta gabriela, care daca tineti minte, anul trecut n a stiut sa-si completeze declaratia de avere, scriind mai multe zeroouri in plus. si are diploma in drept. sa traiesti cu o asa nevasta in casa, il compatimesc pe barbatu ei nu stiu cine o fi punct

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.