Bojin strânge cureaua lefurilor de la ACS Poli: „Salariul nu poate să...

Bojin strânge cureaua lefurilor de la ACS Poli: „Salariul nu poate să treacă peste salariul primarului, aşa cum există cazuri”

2
DISTRIBUIȚI

bojin la psd03

Președintele Consiliului Județean Timiș Titu Bojin a explicat astăzi cum se vor modifica salariile la ACS Poli, atât în ceea ce privește personalul administrativ, cât și în ceea ce îi privește pe fotbaliști. Bojin a lăsat să se înțeleagă că vor fi scăzute salariile personalului administrativ, nu și ale jucătorilor.

Practic, Titu bojin vrea ca niciun angajat de la departamentul administrativ de la ACS Poli să nu aibă salariul mai mare ca primarul Nicolae Robu, adică 5.000 de lei.


”Sunt convis că până la urmă o vom scoate la capăt să aducem salariile personalului administrative econimic de la nivelul clubului la nivelul  pe care îl poate permite funcția respectivă. Salariul  nu poate să treacă peste salariul primarului, aşa cum există cazuri”, a declarat Titu Bojin. Președintele Consiliului Județean Timiş spune că salariile jucătorilor nu vor putea fi modificate și diferențele care vor depăși baremul vor fi acoperite din sponsorizări. ”E mai delicat la jucători. Nu ne putem implica, există anumite contracte individuale și anumite sponsorizări care suplinesc  diferenţa peentru salariile antrenorilor și jucătorilor”, a precizat Bojin. Salariile jucătorilor de la ACS Poli sunt confidențiale chiar dacă sunt plătite exclusiv din bani publici.

Conducerea clubului ACS Poli a transmis că nu doreşte să comenteze în vreun fel afirmaţiile preşedintelui Consiliului Judeţean.

2 COMENTARII

  1. Este inadmisibil ca salariile celor de la ACS Poli sa fie mai mari decat ale primarului Tm si presedintelui CJT. Banii aceia pot fi investiti in sanatate sau alte domenii mult mai primordiale .
    Felicitari pentru initiativa domnule presedinte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.