Cantină cu mâncare „ca la mama acasă”, la Universitatea de Vest. Meniul...

Cantină cu mâncare „ca la mama acasă”, la Universitatea de Vest. Meniul zilei, la preț „studenţesc”

0
DISTRIBUIȚI

DSC_0659

Studenţii de la Universitatea de Vest pot să mănânce bine, dă asigurări rectorul Marilen Pirtea, care a participat, astăzi, la inaugurarea primului restaurant modern al instituţiei.


Cantina are o capacitate de aproape de 100 de locuri şi este destinată, în primul rând, studenţilor şi profesorilor de la Universitatea de Vest, fiind situată în incinta Căminului Facultăţii de Drept din Complexul Studenţesc. Restaurantul a fost realizat în parteneriat cu o societate din Timişoara, care a amenajat locaţia. Marilen Pirtea a afirmat că „în viitorul apropiat vor fi amenajate şi alte spaţii din cadrul universităţii pentru că nu avem loc suficient pentru realizarea unei singure cantine. Am căutat să găsim soluţii pentru a le putea oferi studenţilor o masă caldă ca la mama acasă”.

Studenţii care vor trece pragul restaurantului au parte de meniul zilei la doar 8,5 lei, iar cadrele didactice pot servi masa în separeuri special amenajate. În plus, va fi lansat şi un program de fidelizare prin acordarea unui card de discount de care vor beneficia angajaţii Universităţii de Vest. În noul restaurant studenţesc nu se consumă băuturi alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.