Ce invitaţi surpriză a avut Loredana pentru “Dragoste” GALERIE FOTO

Ce invitaţi surpriză a avut Loredana pentru “Dragoste” GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1821409823">
LOREDANA LA CAPITOL02_resize
Loredana a adus culoare pe scena Sălii Capitol. FOTO: ADRIAN PÎCLIŞAN

Concertul extraordinar pe care Loredana l-a susţinut aseară la Sala Capitol, inclus în turneul ei naţional numit Dragoste, a avut parte de invitaţi speciali şi de moment memorabile. De-a lungul recitalului artista a făcut o incursiune vastă în discografia sa, urechile celor prezenţi delectându-se cu compoziţii diverse, alese „pe sprânceană“, piese cunoscute şi îndrăgite de public. „La şase ani am înregistrat pe un casetofon, în bucătărie, prima mea piesă. Cea de-a doua piesă pe care am înregistrat-o a a fost Frumoasă vecina noastră“, a rostit solista pe scenă. După acest moment publicul a avut surpriza să descopere că Tiberiu Ceia va împărţi scena cu Loredana, care a cântat, în duet cu interpretul de muzică populară bănăţeană, melodia amintirilor sale din copilărie.

Un alt invitat special al solistei a fost cântăreţul de manele Sandu Ciorbă, despre care artista a spus că „este unul din puţinii muzicieni care nu s-a comercializat şi care îşi păstrează tradiţia“. De-a lungul show-ului solista a schimbat o serie de ţinute, iar publicul a avut parte şi de proiecţii cu momente inedite din cariera Loredanei. Unul din cele mai emoţionante momente ale acestui recital a fost acela în care Loredana a izbucnit în plâns la finalul piesei Bună seara iubito, pe care a cântat-o alături de Cabron. Din playlist-ul serii nu avea cum să lipsească nici hitul APA, melodie care de altfel a fost cântată şi la bis. Până la jumătatea concertului, timişorenii au preferat să aplaude aşezaţi cuminţi în scaune, dar după aceea atmosfera s-a dezgheţat. Un alt invitat special al evenimentului a fost Cristi Nistor, unul din preferaţii Loredanei de la concursul Vocea României, iar în deschidere a mixat DJ Zoom, rezident al clubului timişorean Fratelli.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.