Ce invitați surpriză și-au făcut apariția la alegerile cu final previzibil de...

Ce invitați surpriză și-au făcut apariția la alegerile cu final previzibil de la PSD GALERIE FOTO UPDATE 3 Grindeanu rămâne preşedinte PSD Timişoara

4
DISTRIBUIȚI

psd 08_resize

Competiţia  de astăzi din cadrul conferinței municipale a PSD Timiș, care a început la ora 11.00, la Filarmonica Banatul, va fi strânsă doar pentru funcţiile de membru municipal unde sunt 27 candidaţi pe nouă locuri şi pentru vicepreşedinte unde sunt 12 înscrişi pentru şapte locuri. Pentru funcţiile de preşedinte, secretar, trezorier şi prim-vicepreşedinte de organizaţie s-a înscris câte o singură persoană. Astfel, nu vor avea probleme în a obţine funcţiile pe care le ţintesc: Sorin Grindeanu – preşedinte, Adrian Negoiţă – prim-vicepreşedinte, Mihai Ritivoiu – secretar şi Daniel Ciancă – trezorier.  Încă de la începutul evenimentului a curs cu discursuri pompieriste, toţi membrii importanţi ai formaţiunii exprimându-și susţinerea pentru Grindeanu şi încrederea în competenţele acestuia.

De la eveniment nu au lipsit nici invitaţii surpriză: rectorul UVT Marilen Pirtea şi  şeful PP-DD Timiş Adrian Diaconu. Pirtea a ţinut să clarifice că singura politică pe care o face este politica UVT, cu toate că acesta nu este primul eveniment politic la care ia parte, acesta fiind un obişnuit al conferinţelor organizate de PDL Timiş. Rectorul UVT a ţinut un discurs despre importanţa învăţământului, exprimând-şi speranţa că USL va susţine educaţia şi mediul academic privind banii viraţi către şcoli nu ca pe cheltuieli, ci ca pe investiţii.

Urcat şi el la prezidiu, Adrian Diaconu, unul din liderii opoziţiei timişene, cel puţin la modul teoretic, a explicat că „eu şi domnul preşedinte Sorin Grindeanu suntem compatibili în plan personal. Prezenţa mea vine să confirme că putem să fim solidari pe proiecte de interes judeţean şi regional. Acum mai mult decât oricând este necear să fim solidari, să uităm de apartenenţele doctrinare dincolo de faptul că suntem la putere sau nu. Îi doresc doar forţă să îşi atingă obiectivele economice şi politice”.

La eveniment a luat parte şi edilul şef  Nicolae Robu, alături de parlamentarii liberali de Timiş. După ce l-a lăudat pe Grindeanu, Robu a explicat din nou, pentru cei care nu au înţeles, că scorul de la alegerile parlamentare din 9 decembrie a fost datorat performanţelor USL de după alegerile locale. După încheierea discursurilor, pesediştii au trecut la chestiunile organizatorice – prezentarea raportului de activitae şi a planului de atac pentru anul în curs.

UPDATE 1 Candidatul la funcţia de preşedinte PSD Timişoara Sorin Grindeanu a avut câte ceva de spus despre alegerile de astăzi de la principalul partid de opoziţie. „E ziua în care la PDL se va pune cruce. Trebuie să ne ferim de greşeli, de aroganţă, de modul în care au guvernat, în care au furat. Nu numai că nu avem voie să repetăm greşelile, dar trebuie să îi sancţionăm pentru că nu au făcut rău doar populaţiei, ci au încălcat şi legea”, a spus Grindeanu.

UPDATE 2 În urma votului, cei șapte vicepreședinți ai PSD Timișoara sunt Octavian Mazilu, Horia Băcanu, Bianca Gavriliţă, Alfred Simonis , Florin Bîrsăşteanu, Ioan Mateescu şi Dan Idolu.

UPDATE 3 În urma finalizării numărătorii de la scrutinul PSD Timişoara, membrii din Biroul Permanent Municipal sunt Sebastian Răducanu, declarat de premierul Victor Ponta drept unul din prietenii săi, alături de prefectul Eugen Dogariu, Cristian Dolecek, Vasile Ciurgauan, Romeo Ursu, Gabriela Popovici, Adeline Chilom, Puiu Jurescu, Nicoleta Roşu, Ramona Olteanu  consilier local şi soţie a interlopului Adrian Olteanu, venită la PSD odată cu deputatul itinerant Gheorghe Ciobanu.


Preşedintele organizaţiei municipale a rămas Sorin Grindeanu, care nu a avut contracandidat.

FOTO: ADRIAN PÎCLIŞAN

4 COMENTARII

  1. ce realizari ? de ce nu le spune ? acesti asa zis politicieni s-au obisnuit sa nu faca nimic sau sa faca rau si sa spuna boimii ca au realizari .au insa o mare calitate ,stiu extrem de bine ca conduc niste lasi ,fricosi si prosti .

  2. Fratioare ma bucur pt tine,pe mine mai cam uitat si pe deasupra lai ars si pe Toanca ,de ce frate ne arzi pe toti?O sa incep bulangiu mic sa dau pe la presa cite ceva de combinatiile noastre sa stie lumea ce ce sa voteze in 2016…

  3. DOMNULE BADERCA! DE CE ACUM DAI DIN CASA ? DE CE AI FACUT, CE AI FACUT? . CARE SUNT ACELEA NERUSINARI?DACA AI AVUT CEVA DE SPUS , TREBUIA SA SPUI PANA ACUM, DE ACUM TACI CA PAMANTUL …ASA CUM SPUNE POPA CAND SE CUNUNA DOI; ARE CINEVA DE SPUS CEVA?….DACA NU, SA TACA PE VECI.! SEARA FAINA SA AVETI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.