Ce spune Robu despre prelungirea termenului pentru mutarea Acvariului în Piața 700

Ce spune Robu despre prelungirea termenului pentru mutarea Acvariului în Piața 700

3
DISTRIBUIȚI

demolare acvariu02

Consiliul local va adopta mâine o hotârâre prin care muncipalitatea primeşte încă trei luni pentru rezolvarea problemei Acvariului şi a subpasajului de la Piaţa Victoriei.  Întrebat de PRESSALERT. ro dacă e normal să ceară încă trei luni pentru această acțiune, primarul Nicolae Robu a lămurit că  „Acvariul nu mai există de azi-noapte.


La trei şi un sfert a început operaţia de înlăturare a ultimelor arcade electrice şi nu mai există Acvariul. Se cere o prelungire pentru realizarea acelui schimb de terenuri. Pentru Acvariu nu s-a dat nimic pentru mutare, singurul lucru care a fost făcut nu de primărie, ci de către prieteni de-ai mei, a fost demolarea, primăria nu a cheltuit niciun leu şi nu dat niciun centimentru pătrat de teren pentru mutarea sau dispariţia Acvariului”.

Muncipalitatea a dat la schimb trei terenuri în valoare de un  milion de euro, pentru recuperarea subpasajului rutier de sub Piaţa Victoriei şi nu pentru Acvariu, după cum a lămurit Robu atenţionând că „e pentru ultima dată când lămuresc”.  Dacă în cazul terenului din Piaţa 700 şi a celui de pe Bogdăneşti nu au existat probleme, cel de pe Borzeşti a necesitat o hotârâre de guvern şi astfel lucrurile au fost tergiversate.

3 COMENTARII

  1. eu in locul primarului si al celor din CLT le dadeam la schimb cladirea Primariei , cladirea Prefecturii si inca vreo 2-3 cladiri.din orasul florilor am devenit orasul gunoaielor ,a stalpisorilor de tot soiul si in loc de ”fruncea” am devenit ”curul”.sa nu credeti ca vreunul aflat la conducerea tarii sau a vreunei primarii sau institutii de stat vrea sa faca bine pentru ”fraierime” ,toti isi au proprile interese si daca fac ceva ,fac maruntisuri ,nimicuri,dupa care spun ca au facut ,a se vedea marirea pensilor cu 4% pe de-o parte ,pe de alta , cresterea taxelor ,impozitelor si desigur cresterea preturilor la alimente si utilitati (gaz,apa,curent,termoficare).la Primarie dl Robu se lauda cu …. nimic !

  2. Bravo dl. Robu! Sunteți primul om politic de cuvânt. Ați spus că ne scăpați de acvariu și ne-ați scăpat. Să fiu sincer deşi v-am votat n-am crezut că veţi putea demola acea clădire oribilă. Sunt convins că veţi face tot ce aţi promis pt. că am văzut că în primele 6 luni aţi făcut o grămadă de lucruri mai mult decât Ciuhandu în 16 ani. Vă mulţumesc pt. betonarea trotuarului de pe strada mea (Uranus) şi sper că veţi veni şi cu asfaltul peste beton aşa cum aţi promis.

  3. bravo Madalin ! vezi tu …? de asemenea oameni ca tine are nevoie tara asta ,care se multumesc cu putin .cred ca daca doar pietruia strada pe care stai ,tot multumit ai fi fost .cat despre acvariu ? ,acesta nu trebuia sa existe ,daramarea lui nu trebuia sa ne coste pe noi prostimea 3 terenuri date cadou .dar ce sa facem ? suntem prosti si inca rau de tot .vedeti voi ? ”capul plecat ,sabia nu-l taie”.faceti cat mai multe plecaciuni si nu veti avea de suferit ,stiti cum este ? mai rau sa nu fie … .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.