Cine este noul sfătuitor din umbră al șefului consiliului județean Titu Bojin

Cine este noul sfătuitor din umbră al șefului consiliului județean Titu Bojin

6
DISTRIBUIȚI

stelu_iordache

De câteva zile, preşedintele CJT, Titu Bojin, are un nou consilier personal. Acesta este un cunoscut om de televiziune din Timișoara. Este vorba despre Stelu Iordache, cunoscut timişorenilor ca realizator de emisiuni la postul TV Europa Nova şi director al acestuia.


Deşi, nu cu mult timp în urmă, Titu Bojin îşi făcea cunoscută intenţia de a mai angaja doi consilieri pe probleme de economie şi investiţii, alegerea s-a oprit tot asupra unei persoane care vine din lumea presei, după ce unul din posturile de consilieri personali a fost ocupat de jurnalistul Viorel Bota.

Titu Bojin ar dori ca noul său consilier să aibă în sarcină problemele de comunicare. „În principiu, aş vrea ca Stelu Iordache să fie expert pe probleme de comunicare. Are recunoaştere suficient de puternică să facem mişcarea din punct de vedere a relaţiilor pe comunicare, dacă Viorel Bota va accepta să se iniţieze pe linia de administraţie. El cunoaşte două-trei limbi străine, se poate ocupa de relaţia DKMT. Stelu are alt statut. O să vedem, încă n-am apucat să vorbesc cu ei, sunteţi prima care mă sunaţi în această problemă, trebuie să văd dacă Vio va accepta” a declarat, pentru PRESSALERT.RO, preşedintele CJT. Până la angajarea lui Stelu Iordache, cu problemele de consiliere pe probleme de transparenţă, comunicare, imagine şi reprezentare externă a fost însărcinat Viorel Bota, la rândul lui fost angajat al televiziunii Europa Nova.

 

 

6 COMENTARII

  1. Cu Bota sau fara Bota langa el, tot nu stie sa vorbeasca Bojin cel popular. Cu Iordache sau fara Iordache tot o sa fie in curand subiect de presa

  2. Cu toate rautatile care le arunca unii si altii, platiti sau neplatiti, dusmani sau colegi(la nivel de teorie), Bojin este un om de calitate iar asta e un lucru care multi il recunosc iar pe unii ii deranjeaza! Din pacate, asta e politica, dar Bojin este unul din putinele exemple ca un om de calitate si un om iubit cu adevarat poate sa triumfe in politica romaneasca!

  3. @smartu: esti tot de-al lui Bojin. Ca nu faci diferenta intre „care” si „pe care”. Sa fii sanatos si sa il ajuti pe mai departe pe Bojin cu comentarii pe forum, cu ascultari ilegale si cu filaje tot ilegale. Vezi ca nu mai suntem inainte de 1989 ca sa lingi pana la sange fundul stapanului.

  4. Stelu Iordache se „vinde” pentru o pereche de ciorapi made nea cornel samartinean !!!La toate emisiunile,dar chiar toate,atatea manevre de culise,cand la invitat pe deputatul cu nas de penis,nici un nr. de telefon pe ecran,frica,frica de telespectatori ca sa intre in direct cu fostul spion,hot,de la aeroportul Timisoara !!!Si atunci mai putem vorbi de COMUNICARE !!!L-am urmarit pe hotul de samartinean cum se lauda cu coeficientii ilup,profitul de 200 %,cand in realitate el a furat,spionat,mintit in fata justitiei !!!RUSINE !!!

  5. @Gabriela : vezi? te-ai dat de gol! E arhicunoscut ca voi astia, postacii fara ocupatie si viata, cand nu mai aveti argumente, incepeti sa va legati de gramatica :)) interesant…ciuda e undeva la mijloc, interesant ar fi motivul pentru care o detineti 🙂 Un lucru e cert, Bojin isi face treaba si va fi presedinte CJT cat timp vrea dansul, de acum inainte. Si stiti de ce? Pentru ca e profesionist, ii pasa, se implica si are timp pentru toata lumea! Sa visezi frumos!

  6. voi astia care stiti limba romana ,atit de bine nu ati putea sa nu mai inveninati atita ,sa nu mai judecati dupa cum se exprima omul ci dupa fapte ….halaa roamanasi titrati ce sunteti

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.