Cinematografele de cartier ar putea deveni săli de repetiții pentru artiștii timișoreni

Cinematografele de cartier ar putea deveni săli de repetiții pentru artiștii timișoreni

3
DISTRIBUIȚI

Bass hands

Primarul Nicolae Robu a anunţat că va purta o discuţie cu ministrul Culturii Daniel Barbu pentru a-i cere acordul ca municipalitatea să poată prelua toate cinematografele aflate sub administrarea RADEF, asta deşi încă nu ştie despre câte spaţii este vorba sau despre ce destinaţie vor avea după preluare.


„Considerăm că păstrarea acestor bunuri publice la RADEF este nejustificată şi are în spate doar interese imobiliare ale unor mafii care au profitat din plin de bunurile publice şi în alte împrejurări. Cred că pretenţia pe care unii o emit că aceste cinematografe ar mai putea fi folosite pentru difuzarea de filme este neîntemeiată, tinerii şi orice cetăţeni ai anilor pe care-i parcurgem dorind cu totul şi cu totul alte standarde pentru vizionarea de filme”, a clarificat Robu. Vestea ar putea fi bună pentru trupele din Timişoara, asta pentru că primarul nu exclude ipoteza ca cinematografele să fie transformate în centre culturale de cartier, unde formațiile să poată face repetiţii.

 

3 COMENTARII

  1. In sfarsit o idee itnr-adevar buna!
    Exista zeci de formatii de tot felul – muzicale, dansuri etc. – care nu au unde sa repete. Asa s-ar rezolva acea problema – plus spatiile ar putea fi utilizate si pentru spectacole de anevrgura mai mica.

  2. O mana de oameni se lupta pentru un cinematograf dezafectat de vreo 5 ani, ca sa fie reabilitat intr-o sala de spectacole si activitati multiculturale, insa de fiecare data oamenii sunt plimbati intre Primarie si RADEF, pentru a nu primi un raspuns favorabil niciodata.
    Ori sunt alte interese ori autoritatile descopera acum gaura la macaroana!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.