Concert cu sunete desprinse din inima Balcanilor, ambalate elegant în jazz, cu...

Concert cu sunete desprinse din inima Balcanilor, ambalate elegant în jazz, cu Mario&The Teachers

0
DISTRIBUIȚI

mario (92)

Melomanii care ştiu să aprecieze îmbinarea muzicii tradiţionale balcanice cu sound-urile jazz şi fusion au parte de un nou eveniment pe gustul lor, în cadrul căruia Mario Florescu şi „profesorii“ săi vor colora cu piese interesante o seară care se anunţă a fi mai mult decât agreabilă.


Recitalul ethno Fusion Jazz al trupei Mario & The Teachers va avea loc joi, 28 martie, de la ora 21.00, la Jazzissimo Lounge, iar biletele pentru acest eveniment costă 20 de lei.

Trupa Mario & The Teachers a luat naştere acum trei ani, şi deşi au o istorie scurtă în această formulă, muzicienii au la activ o sumedenie de apariţii scenice, atât în cadrul unor cluburi din ţară, cât şi la festivaluri de talie internaţională. Stilul trupei este inedit: o fuziune de genuri combinate cu muzica tradiţională din zona carpatică şi balcanică. Îmbrăcate într-o „haină” actualizată, acestea dau naştere conceptului de ethno-fusion. Mario Florescu (percuţie), Radu Rotaru (claviaturi) şi Corina Ardelean (flaut) îl vor avea ca invitat special pe Alex Florescu (percuţie) şi le promit tuturor melomanilor o seară plină de şarm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.