Concert Partizan: simbioză perfectă între acorduri muzicale post-punk şi texte şăgalnice

Concert Partizan: simbioză perfectă între acorduri muzicale post-punk şi texte şăgalnice

0
DISTRIBUIȚI

partizanbun1

Una dintre cele mai originale trupe de rock de pe meleagurile noastre a susţinut aseară în clubul Daos un concert cu un public numeros, care a savurat pe deplin spectacolul produs de băieţii de la Partizan pe scenă.


Formaţia al cărei lider incontestabil este şarmantul Adi Pleşca „Artanu“ a navigat în apele post-punk – ului bineştiut de fani, dar adevăratul şarm al serii l-a reprezentat simbioza perfectă între acorduri muzicale şi texte şăgalnice. Printre melodiile fredonate la unison la faţa locului s-au numărat superba „Oile placide/S-au aşternut la iernat/ Privesc nutreţul cu multă poftă / Din care vor consuma/ Iarna întreagă / Perfect“ (Perfect), „Becule, stai aprins, becule!Noi te iubim!“ (Becul) sau cea cu „E o, e o, mare duşmănie“.

Basistul timişorean născut în Sibiu, Florin Barbu, a susţinut ultimul său concert „acasă“ alături de foştii lui colegi de trupă, iar bis-ul de rigoare le-a adus urechilor celor prezenţi o variantă inedită a piesei Şah. Chiar dacă sound-ul de la faţa locului n-a fost tocmai strălucit, existând destule momente în care chitara lui Răzvan Moldovan „Suedezul“ era de nedesluşit, numeroşii fani ai trupei au avut parte de o seară mai mult decât agreabilă, colorată cu texte izbutite şi câţiva băieţi care ştiu să-şi exprime „căutările“ artistice într-un mod cât se poate de interesant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.